Varmt og mørkt

Tenk, nå er det november måned allerede! Hvor ble sommeren og høsten egentlig av? Før vi vet ordet av det laver snøen ned og minusgradene kommer kastet på oss. Huttemegtu!!
I kveld var det riktignok svært mildt til november å være, deilige 10 pluss gjorde sitt til at i alle fall jeg kastet både jakke og buff før oppvarminga!

Novembers første intervalløkt ble gjennomført et tåkete høstmørke - men lysene i parken lyser friskere og bedre nå! Det var oppholds i begynnelsen, men det ble litt lett yr på slutten. Det var bare forfriskende dråper på de hete kinnene våre i kveld, vi ble veldig varme alle sammen tror jeg!

De 16 varme og spreke i kveld var: Andreas F, Chirsti, Christopher, Cecilie E(Ny!), Gøril, Halvor, Ida, Ingrid S, Irene, Janne, Mari, Pål, Siri, Stine, Tone og Vemund. På vei hjem fra parken kom Synne løpende, hun hadde mistet dagens intervaller - men overrakte Ringer Drink+ flasker, til premiehaugen! Hurra for det:-)

Sjefen i kveld var Christopher - han bad pent på sine knær om å få lov til å bestemme opplegget. Og det gjorde han til gagns! Først gjennomførte han en tilsynelatende veldig demokratisk avstemming mellom single, doble og pyramider - før han overkjørte flertallet og påberopte seg selv dobbeltstemme. Montro om han la inn en søknad for å slippe flere sjefsjobber?

Flere småforkjølete folk i kveld, håper ingen blir sengeliggende etter kveldens utskeielser, i alle fall ikke lengre enn til i morgen tidlig!

Nå er neste TC tilbud bakkeintervaller på mandag (om ikke noen foreslår langtur i helgen først da?), og neste helg er det altså Parksprint i Frognerparken - bli med på det!

 

Kommentarer

 1. Lise Marit og jeg uteble grunnet årsmøte i SRM i går, med innlagt tapas og vin. Dette fikk oss til å ønske det samme etter hver onsdagstrening :) Så heretter blir det stående buffet i parken etter løpingen!!

  SvarSlett
 2. Det gleder vi oss til Marianne, hvilket strålende tilbud!!

  SvarSlett
 3. Glemte jeg å nevne at jeg ser for meg det er sjefen som skal stå for dette?

  SvarSlett
 4. Ja, det glemte du visst;-)
  Det var jammen uflaks Marianne!

  SvarSlett

Legg inn en kommentar