Mandag=bakker

Campere=Gærninger!

På fredag la Christopher ut en melding på veggen i facebookgruppa til Treningscamp, med at han så fram til mandag og bakkene til Tryvann. På en fredag. (!) Hva sier man til slikt?

Ikke stort å si. Jeg rister på hodet og smiler! Herlige Camperne :-) Jeg er glad i dere alle gærningene, og litt lei meg for at jeg ikke får vært med på denne galskapen. Det er for tidlig for meg kl sju pga ungene, men jeg er litt glad også, for det høres fryktelig ut med bakkene til Tryvann...

Dere andre; Bakkekroen kl 19 på mandag. Gled dere! (Eller bare møt opp og ta det som kommer)...
PS! Meld deg inn i facebookgruppa og medlemslista, så får du med deg alt som skjer på den ene og andre fronten!

Kommentarer

  1. Jada vi ER gærne - og vi har deg å takke for det ;-)

    SvarSlett
  2. Hva er det du mener - at JEG har skylda for dette???

    SvarSlett

Legg inn en kommentar