Løpemusikk for dummies


Det er veldig mange som løper med musikk på øret, og jeg er ikke blant de - normalt. Men av og til, er jeg "in". Jeg har en lilla ipod nano som jeg sågår har nike+ sportsband til å ha på armen! Det er skikkelig profft, ikke sant?

Uansett, siden jeg har løpt med musikk hele 4 ganger eller så den siste måneden har jeg gått litt lei av spillelisten min. Og jeg trenger inspirasjon til å bytte ut noen godlåter med andre godlåter. Som dere skjønner er jeg ikke veldig dreven på dette! Én liste liksom, haha! Vel, saken er at jeg har flere - men i stedet for å lage lister på tema har jeg noen få lister som alle er for jogging, men som har ulik lengde. Så, når jeg skal ut velger jeg den lista som har varighet ca lik treningsturen jeg har tenkt meg på. Smart eller skikkelig teit? Aner ikke, kan ikke være helt "in" heller!! Problemet er uansett at jeg har spilt kun den ene lista siden jeg bare jogger timeslange turer nå med baby i hus... for det er jo et grusomt stort problem at spillelista varer lengre enn turen, da kan jeg liksom ikke løpe hjemover!!  (Nå ser jeg at jeg har en som heter 75 minutter også, og den kunne jeg strengt tatt brukt ...men, da må jeg vel innom flere steg på menyen før jeg er i gang med jogginga?)

Her er min nå mye omtalte timeslange spilleliste:
Ruby - Kaiser Chiefs
I still haven't found what I'm looking for - U2
Love's not a competition but I'm winning -  Kaiser Chiefs
En jävel vid mitt öra - Bo Kaspers Orkester
Friday I'm in love - The Cure
Common People - Pulp
Hagelangs - Dum  Dum Boys
Hung Up - Madonna
American Pie - Madonna
The look - Roxette
Wanna be startin' somethin' - Michael Jackson
Billie Jean - Michael Jackson
She Bop - Cyndi Lauper
Stakkars Oslo - De Lillos


En fin blanding av både rolig og litt mer rocka, uten at man tar den helt ut selvsagt. Siden jeg bruker musikken til jogging og ikke løping vil jeg ha et par rolige. 

Hvem skal ut og hvem skal inn? Ja, det mangler totalt nyere musikk her. Det er ikke fordi jeg ikke liker det, men fordi jeg ikke synker en gang hvert jubelår. Og, det er en stund siden forrige jubelår nå.

Kommentarer