Løp deg til gratis start i Sentrumsløpet!

Det er ikke mange løpstilbud i Oslo gjennom vinteren. Skal man delta i løp må man se litt ut av byen og melde seg på en eller annen vinterkarusell. Men ingen regel uten unntak! Og unntaket heter Parksprint i Frognerparken! Eller PIF som den kalles blant venner :)

Hver 2. søndag i månedene fra november - mars kan du møte andre løpeglade i Frognerparken kl 12 om formiddagen. Første gang er allerede søndag 13. november.
Dette er en uformell løpskonkurranse med korte distanser (3 km), som alle kan gjennomføre uansett nivå. Her kan man også løpe med barnevogn, da velger man mellom 1 eller 3 km. Og det er egen klasse og distanse for barn: 1 km. Det er i det hele tatt et familievennlig løp i familievennlige omgivelser.

Etter løpet er det utdeling av uttrekkspremier blant forhåndspåmeldte. Her kan du altså vinne gratis startnummer i Sentrumsløpet 2012 - en meget attraktiv premie!! Så for å ha sjanse på premie og for å spare arrangørene for arbeid, anbefaler vi at du forhåndspåmelder deg.

Aller mest er dette et sosialt løp, der du møtes med gamle og nye løpevenner og gir deg selv en sjanse til en god vinterspurt i flotte Frognerparken. Og er du rask rekker du attpåtil skituren etter løpet ;-)

Les mer om dette og mye annet på Parksprintbloggen.
Da sees vi i Frognerparken på søndag da :-)

Kommentarer