Fullpakket timeplan

Jeg vet, bloggen har vært temmelig "død" den siste uka. Alle skribentene har åpenbart altfor mye å gjøre samtidig - men fortvil ikke, det er intervaller i parken som vanlig! Hver onsdag, hele året. Æresord, kors på halsen og ti kniver i hjertet. (Ja, jeg var et åttitallsbarn).


Jeg tror jeg har kommet til uke tre på jobb etter foreldrepermisjonen nå, og ting begynner å stabilisere seg så smått. Det har vært mye å gjøre for å komme inn i alle prosesser og oppgaver, så det har blitt jobbing både tidlig og sent. Og, når dagjobben slutter i ti-ellevetiden, begynner gjerne nattøkta. Så nei, jeg har ikke fått løpt så mye de siste 2-3 ukene.


Men, det har jeg tenkt å få en endring på! I dag fikk jeg kjøpt meg et par nye løpesko med litt mer demping enn alle lettvektsparene jeg har. Adidas AdiSTAR Salvation 3W, svarte med rosa såle og grå striper. Veldig kule! Egentlig hadde jeg tenkt å kjøpe et par Supernova Sequence 4W, men de var vanskelig å oppdrive i noe annet enn dølle farger. Så, det får bli nettshopping tror jeg...
Salvation 3W
Salvation er mengdeskoene jeg har brukt de siste årene, men med alle de fine lettvekterne som har kommet i hus den siste tiden skal jeg innrømme at mengdeskoene har fått litt for mye hvile. Og, jeg har kjent litt på det under spesielt høyre foten. Og ettersom de gamle var over middels slitne nå, var det på tide med et par nye. Jeg håper føttene får det bedre framover! Det er i alle fall demping herfra til månen på disse.


Så håper jeg også det blir LITT mer tid for bloggen framover også. 
Ses vi i parken i morgen kveld?


 

Kommentarer

  1. Ooooh, de var fine! Tror jeg får ønske meg noen slike til jul :-)
    - Jeg er fortsatt ikke klar for intervaller, men er med dere i ånden som vanlig!

    SvarSlett

Legg inn en kommentar