En gammel slager

Jeg blir aldri lei av pyramider. Nå er det jo en viss mulighet for at dere andre kunne tenke dere en annen treningsform i ny og ne, men dessverre har dere lite dere skulle ha sagt. I kveld, som ellers når jeg er sjef, ble avgjørelsen om pyramidetrening tatt fullstendig udemokratisk.

OK, jeg skal ikke virke for tøff her. Dere vet jo at pyramider er det eneste treningsopplegget jeg kan. Det er så trygt og godt! Og Siri er så flink til å variere ellers i året. Så i kveld ble det de berømte tolv rundene, der vi begynner med en enkel runde, så tar en dobbel, og deretter en enkel. Dette gjør vi tre ganger. Og selvfølgelig er det pauser! Andreas F er som vanlig min allierte som tidtaker.

Må si jeg er utrolig imponert over oppmøtet i kveld. Siri, som kom litt seint og dermed fikk oppgaven å telle alle, kom fram til tjue stykker. Sjøl har jeg klart 24 navn (Siri, dette blir siste gang du får telleansvaret), og det er fenomenalt! TC-ere dropper ikke løpinga selv om mørket kommer krypende tidliger og tidligere i disse dager.

De flinke i kveld var: Mari, Cecilie WL, Cecilie E, Carina (NY!), Tone, Hege, Gunvor, Guro, Ida, Ingolf (NY!), Jan Sverre, Janis, Andreas F, Vemund, Christopher, Chirsti, Endre, Janne, Jane, Marianne, Siri, Geir Arne, Halvor og jeg.

Håper forresten vi ses på søndag. Da er det Parksprint!!!

Kommentarer

 1. Men jeg sa jo at jeg var i tåka Lise Marit!! Og forkjøla.

  Vil ha ny sjanse!!

  Flinke er dere uansett:-) Utrolig gøy å se så mange en kjølig og mørk november kveld, med fullmåne og det hele.

  SvarSlett
 2. Slapp av, jeg er ikke så nådeløs som jeg gir inntrykk av ;-)

  SvarSlett
 3. Jeg skjønner ikke... jeg som syntes jeg var så flink. Telte til 22 hele to ganger og var helt overbevist... hvor hadde dere to siste gjemt dere da jeg telte?? Jaja uansett var det kjempekjekt å være i parken, og de gode gamle pyramidene er helt ok de :)

  SvarSlett
 4. Fantastisk oppmøte - veldig gøy!

  SvarSlett

Legg inn en kommentar