Sprintstafett på Ekeberg!


Søndag 23. oktober er det nok en stor happening i vår løpsverden som vi bare ikke kan gå glipp av: Sprintstafett på Ekebergsletta!! Som arrangeres for andre gang i år. Start er kl 13:00


I denne stafetten er det to personer på hvert lag, og de løper annenhver gang en løype på én km tre ganger hver. Til sammen seks km altså. Det klarer til og med jeg å regne meg fram til ;-)

SRM og Treningscamp vil sette opp en egen resultatliste med bare disse lagene på lista. Du kan melde deg på for Treningscamp eller SRM, eller sette opp begge.

De første ti lagene som melder seg på løper gratis! Deretter koster det 100 kr, mot vanlig 250 kr pr lag.
Disse berømte bildene er fra fjorårets stafett, der det etter hvert så sagnomsuste kombilaget TC/SRM deltok med livet som innsats. Det ble ikke akkurat noen medalje, men de har likevel gått inn i historiebøkene som det tapreste, tøffeste og treigeste laget det året!

Folkens, her er det absolutt ingenting å vente på! Slå dere sammen til lag og meld dere på - NÅ :) Bruk lenken øverst så får dere mer informasjon om hvor, når, hvordan og hvorfor! Skjønt hvorfor burde vel ingen være det minste i tvil om.

Kommentarer

 1. Gratis? Jeg er med. Er det noen som vil løpe med meg?

  Pliiiiiis.

  SvarSlett
 2. Jeg har begått en ultrasuppertabbe og booket meg inn på tur til Stavanger den helgen... trist :(

  SvarSlett
 3. Men Marianne, du løper jo minst et løp hver eneste helg (pluss gjerne noen i uken også), så når du reiser bort en helg vil du garantert gå glipp av løp. :) Du kan jo melde deg på Hinnaløpet i Stavanger den helgen istedenfor.

  SvarSlett
 4. Oj takk for tipset Peer - det skal jeg sjekke opp :))

  SvarSlett
 5. Tenker du å stille å kvinneklassen, kan jeg ikke hjelpe deg, Anna, men vil du stille i mix, er jeg med!

  SvarSlett
 6. Juhuuu, da kan vi spurte sammen Christopher! I'm in :)

  SvarSlett