Sorry!!!

I går deltok jeg på mitt første SRM for året, og det var årets aller siste SRM; fakkelløpet!
Det gjorde også Camperne: Anna, Anne D, Christopher, Marianne og Silja.  Randi Helen var også der, men ikke løpende hvis hun ikke hadde skifta og dusja før jeg kom i mål da!


Bilde lånt fra http://charliemor.blogspot.com/

Det første sorry går til Camperne som jeg ikke joinet i går kveld. Jeg måtte velge mellom SRM og TC, pga legging av barna - og lysten på premier og fakkelløp tok overhånd. Det var en impulshandling, og jeg beklager sterkt om jeg skuffet dere med dette valget. Neste år håper jeg at det er mulig å kjøre dobbelt igjen, slik at jeg ikke må velge. Fakkelløpet er spesielt! Og, jeg fikk med meg to premier hjem til premiehaugen - så det så:-)

Det andre sorry går til vesla på fem og en halv måned som fikk vaksine på tirsdag og var sutrete hele onsdag. Så sutrete at jeg etter ca 30 timers vakt overlot henne til mannen, mens jeg kastet storebror og joggevogna i bilen i en fei og satte kursen mot Sognsvann. Jeg trengte det.
 
Det tredje sorry går til de vi løp forbi rundt vannet. Pga vogna startet vi sist, og selv om vi tok det pent i mørket kom vi i skade for å løpe forbi en del. Jeg skjønner veldig godt at det kan være hardt å bli passert av en dame, med vogn, skravlende. Jeg beklager, men sønnen hadde utrolig mye på hjertet og jeg må jo selvsagt svare og forklare. Han var veldig opptatt av hvem som ville få premie i dette løpet, alle faklene, hvor lurt det er å trene og at dette løpet burde pappa vært med på også. Slike viktige ting diskuterte vi på vår ferd rundt vannet, i mørket - i løypa som var stemningsfullt opplyst av faklene. Vi hadde en riktig hyggelig tur vi, på en riktig hyggelig kveld. Jeg gleder meg til han kan løpe selv i SRM, og det gjør han også. Etter løpet ville han løpe langs faklene opp til parkeringa, fort går det ikke - men det er ingenting å si på innsats og vilje, og ikke minst selve løpegleden!


 

Kommentarer

  1. Du trenger da ikke å si sorry, så bra at du valgte som du gjorde. Det er viktige med løpsopplevelser for framtida. Og vi finner sikkert flere grunner til å lage bollefest, sånn at du også kan være med. Ses plutselig på neste Treningscamp!

    SvarSlett
  2. Det føles alltid som jeg må velge bort noe Gøril, og SRM var en impulshandling - jeg hadde helt glemt bollene og feiringa (ammetåke).

    :-(

    SvarSlett

Legg inn en kommentar