Parksprint!

Yes, det blir ny sesong for Treningscampens vinterkarusell! 

Jeg måtte trekke meg som hovedansvarlig for dette i år, pga litt for mange baller i lufta på hjemmebane... Jeg fryktet at ingen ville overta ballen og hele PIF dø en stille død. Men neida, PIF har de beste deltakerne og Ole Kristian som har deltatt på alle (?) de 10-12 løpene de siste to sesongene stod klar han! Herlige deltakere, eller hva?Dette må du definitivt få med deg! En uformell og kald løpskarusell, på vår hjemmebane i parken.  Det løpes 3 runder i Parksprintløypa, rundene er på 1 km så dette greier jo alle. Barn og pensjonister kan løpe 1 runde - så ta gjerne med hele familien! Dette er lavterskeltilbud, koster lite gjør det også! (50 kr). Les mer på parksprintens hjemmeside.


Det trengs flere medarrangører, og noen Campere har allerede meldt seg. Det er viktig med både folk som kan bidra på ett enkelt løp, og alle løpene. Oppgavene spenner fra løypemerking og skriblerier, til resultatlister og tidtaking. Før, under og etter løpet er det altså små og store ting å gjøre med et slikt arrangement. Ta kontakt med Astrid eller Marianne, eller send en mail til Ole direkte. Du finner han også på facebook. (PIF har også en egen gruppeside der)


PIF er forøvrig inspirert av SRM, og i god SRM stil deles det ikke ut premier til vinnere - men uttrekkspremier til alle som deltar!


Løpene er lagt inn i kalenderen, men for ordens skyld, her er datoene: 13.11, 12.12, 8.1, 12.2 og 11.3. Det er Treningscamp som står som arrangør siden det var her karusellen ble til, selv om Ole Kristian vel representer Bøler.

Kommentarer