Oppoverintervaller

Det var en tøff utfordring Torbjørn, Håvard og Askild hadde invitert oss til i kveld. 6x5 minutters intervaller med 2 minutters pauser. Belønningen skulle være å nå Tryvannstårnet!

En utfordring som noen av oss ikke klarte å motstå, selvsagt :) Så kl 20 ganske sharp var vi en håndfull håpefulle (??) som startet fra Bakkekroen: Pia, Christopher, Vemund, Line, Askild, Torbjørn, Håvard og meg. Silja møtte oss litt lenger opp i bakkene - på rulleski.

Det er langt opp til Tryvann! Men med en gjeng entusiaster, løpende og rullende, til å dra hverandre oppover, går det nesten av seg selv. Nesten. Og da vi nådde målet etter noen ganske bratte kilometer i tåkeheimen, var vi alle vinnere!

Og det var først da vi løp nedover igjen at vi skjønte hvor langt og bratt det egentlig var - og det føltes deilig å vite at vi hadde klart å gjennomføre kveldens økt! Og Silja var også med å løpe ned igjen. Bra - for vi ble litt bekymret da vi hørte hun hadde veltet litt på veien oppover - hvordan skulle det gå med ski på beina i nedoverbakkene i mørket? Betryggende å ha deg i løpeskoene da, Silja :-)

Enda deiligere var det å komme hjem og få varmen i kroppen og litt mat! Hadde tømt lagrene og var skrubbsulten. Er ikke lite stolt over at jeg - i det minste i skrivende stund - har klart å motstå den doble Snickers'en som ligger i skuffen og roper ganske høyt, den jeg drømte om på vei nedover bakkene... Men kvelden er enda ikke over ;-)

Kommentarer

  1. Viktig å fylle på med mat etter en slik økt marianne! Og at du motsto sjokkisen er imponerend!! Å kjøre ned på ski var aldri et alternativ; mørkt eller ikke: det er i grunn lite hensiktsmessig å ploge ned (sliter bare unødig på hjulene og på "bremse"musklene), har mer treningseffekt å jogge ned. Og etter to tryn på vei opp var det i alle fall helt uhørt å legge i vei nedover ;-) Moro var det lell! Silja

    SvarSlett
  2. Ja moro var det!! Og sjokkisen ligger fortsatt i skuffen :D

    SvarSlett
  3. Marianne, bare så jeg vet at du har "misforstått meg riktig": sjokkis er alltid lov, men å spise mat først er viktig etter hard trening ;-)

    SvarSlett

Legg inn en kommentar