Nydelige Nøklevann rundtHappy campers!!!


Enda en av disse flotte klare fargerike høstdagene - og Nøklevann rundt! Ett av de løpene jeg har gleda meg til helt siden i fjor, selv om de 10kilometerne er beinharde altså! Det er et trivelig arrangement og en god men kupert løype - og som alltid står duracellspeaker Heming og holder det hele gående med musikk og slående kommentarer :) Og så traff jeg både Christopher, Anna og Silja før start - en skikkelig oppkvikker!


Sa jeg kupert? Ja og det mener jeg! Særlig er det en siste oppover mot slutten som er bare sååå tung! I dag var det en haug med tilskurere som heiet oss opp, det var artig - men det fikk ikke opp futten hos meg, gitt...


Starta med utgangspunktet Tom, Tung og Trøtt. Tom pga en ekstremt urolig mage, tung pga en ekstremt heavy step-workout på torsdag (etter motbakkeløp tirsdag og SRM onsdag...) og trøtt pga ekstremt lite søvn siste uka. Tre t'er som trakk ned mot minus. Så her var det bare å starte, jobbe og fullføre. Jeg hadde ingen nerver før start engang, det er litt uvanlig.

Bestemte meg tidlig for å ikke se på klokka i det hele tatt, bare løpe i forhold til hva kroppen bestemte at den var god for i dag. Jeg prøvde å nyte omgivelsene litt også underveis :)

På et tidspunkt kom jeg til den soleklare konklusjonen at å løpe 20 km i Fredrikstad i morgen vil være galskap. Men i det jeg passerte mållinja hadde jeg bare plutselig helt glemt den tanken igjen - rart så utrolig fort man glemmer smerten underveis!


God stemning i og rundt klubbhuset til arrangør Bøler IF. Øverst i trappa står humørspreder og speaker Heming både før, under og lenge etter.


Anna perset på 10 km og Christopher perset i alle fall på Nøklevann rundt - hipp hipp hurra!! Jeg gjorde det bedre enn jeg hadde frykta (hørt den før?) og var på runners high etterpå jeg også :) Vi stod og ventet til "the bitter end" på våre uttrekkspremier men de fikk vi aldri... Jaja, medalje og saft hadde vi i det minste fått, da! Og alle var som vanlig enige om at det hadde blitt en strålende dag :)


Bunad med sølje


Så da endte det med en Tilfreds Treningscamper - og tre minus ble til to pluss. Jeg er ekstremt dårlig på matte men overbevist om at dette regnestykket er riktig likevel. Men om jeg løper Fredrikstadmarka rundt i morgen eller ikke - det gjenstår i skrivende stund å se ;-)PS Anna var hard på vervingen i dag, mulig det dukker opp et nytt ansikt eller to i parken igjen snart!


Kommentarer