Muffins, smoothie, doble runder og bollefest i parken!

For en onsdag! Ja det er egentlig ingen overraskelse at onsdag er en bra dag, men i dag ble det rene jubelonsdagen :-)
Festen startet med fakkelløp på SRM. Det er utrolig stemningsfullt med fakler rundt hele vannet, når mørket siger innpå og det ikke er noe annet som lyser opp enn faklene - og en og annen hodelykt. Og i dag var både Anna, Christopher, Silja, Anne og Siri der også - en solid TC-representasjon med andre ord! Pluss Lasse som er på vei inn :)

Jeg hadde planlagt en runde i dag, men det var så flott å løpe at jeg unnet meg to - selv om det var umulig å se hvor man satte føttene og det ikke akkurat ble noen grasiøs løping :) Etter løpet var det en vennlig sjel som delte ut muffins til alle! Snakk om flott oppvarming til bollene i parken senere på kvelden! Og på toppen av det hele ble vi overrumplet av en smoothie-reklamemann på parkeringsplassen som delte ut gratis smoothie - Party :D :D

Med bilen full av Anna og Christopher kjørte vi ned til parken for å fortsette festen der. Og der var det doble runder, stormende jubel og bollefest!! Ja vi måtte gjøre oss fortjent til bollene altså, så etter fem doble la kveldens sjef Gøril på en enkel på tampen - men DA ble det bollefest :) For å feire at TC-bloggen har rundet 100 000 besøk - hipp hipp hurra! Og ekstra hurra for sjefen vår Siri som startet det hele - du har gjort og gjør en kjempejobb!!

De som spiste velfortjente boller i parken i kveld var: Gøril, Astrid, Anna, Christopher, Andreas F, Janis, Maria, Halvor, Janne, Kirsti, Renata (NY!), Karoline (NY!), Irene, Malin (NY!), og meg.

Tusen takk for boller, Astrid og Gøril! Og det var veldig godt å være tilbake i parken med dere :)

Kommentarer

Legg inn en kommentar