Mangler du poeng?

Månedens Camper for oktober skal selvsagt kåres etter hvert, og jeg blir veldig glad om du kan hjelpe meg med poengstatusen! Det er stor sannsylighet for at jeg mangler noen poeng, og/eller at jeg har ført feil (spesielt på de som har like navn mangler det ofte bokstav i etternavn i treningsrapporten, og det trengs for å kunne skille i denne oversikten).
Trykk på bildet for å se det litt større

Månedens Camper blir ikke videreført i 2012, pga for mye arbeid rundt dette (dessverre) Men, det skal fortsatt bli premiering, bare med litt enklere administrasjon for oss i staben! Uansett, det betyr at det kun er oktober og to måneder til før reglene endres:-)

 

Kommentarer

  1. Med mindre du også nå deler ut poeng til de som er fotograf/support (noe man strengt tatt selvsagt burde få!) så skal ikke jeg ha poeng for Nøklevann altså ;-) GREIT, jeg løp barenløpet sammen med lillegutt men..... og jeg var strengt tatt ikke løpbar men om jeg fortjener poeng for det LOL neppe ;-)

    SvarSlett
  2. Det blir fratrekk ja Silja! Jeg trodde jeg stort sett manglet poeng på folk, så dette var en ny vri:-)

    (Egentlig burde vi hatt en egen heiagjeng/fotograf konkurranse, ale vet jo at det er viktig. Men, jeg hadde antakelig vunnet alle sammen!)

    SvarSlett

Legg inn en kommentar