Kom i parken!

Nye og gamle, kom i parken i kveld kl åtte! Lise Marit er sjefen over alle sjefer, og jeg gjetter pyramider... 

Det er ikke det minste farlig å komme selv om man ikke kjenner noen eller selv om man tror at kondisen er for dårlig. Alle har vært nye en gang, og tonen er veldig fin - nye blir tatt godt i mot! Rundene vi løper kan tilpasses nivået ditt, og du finner helt sikkert noen andre på ditt nivå som gjør at du får en effektiv og god trening i parken. 

Les mer om opplegget, hvem som står bak og hvor vi møtes ved å klikke på fanene øverst her. Du kan også se på kategorien "Felles onsdagstrening" for å få opp alle tidligere rapporter og omtaler av treningen. Du kan sende mail hvis du har spørsmål, eller legge inn en kommentar her. Vi har også en veldig aktiv facebookgruppe som gjør at du lettere blir kjent med mange andre.

Ikke vær redd, kom!  
Man angrer oftere på det man ikke gjør, enn det man gjør - ikke sant?

 

Kommentarer

  1. Jeg gleder meg masse! Kom bli med, alle sammen!

    SvarSlett
  2. Jeg får pannekaker til middag i dag, så det ville være en overdrivelse å si at jeg gleder meg til intervaller;)

    Så kom, kom, alle sammen - jeg lover å danne baktropp så DU kan føle deg som en vinner!

    SvarSlett

Legg inn en kommentar