Internt oppgjør: TC - SRM på Ekeberg

Det ser i skrivende stund ut som TC går på et lite tap mot SRM på søndag - om ikke dere våkner snart da! Tapet har ingenting å gjøre med løpstider eller plassering, vi konkurrerer kun om hvem som får stablet flest mosjonslag på beina. Stillingen er pt 8-5... , hjelp!
Bli med på sprintstafett på Ekeberg, søndag kl 13:00. Det trengs kun to stk på hvert lag, og det skal løpes 6 x 1 km i gress/sti der oppe. 3 etapper på hver løper, og gode pauser altså. Det er 5 gratisplasser igjen, og deretter 100 kr per lag. Kom igjen da... vi trenger dine bein! Påmeldingen vår gjøres her.

Les hva kondis skriver om stafetten, eller hva som står på "lagsiden" til SRM. Dette har TC skrevet. På facebookveggen til TC har Ingrid etterlyst lagkamerat, bruk gjerne denne veggen eller kommentarfeltet her til å finne din lagkamerat. Det er lurt å finne en som er litt dårligere enn en selv, slik at pausen blir lengre enn arbeidet. Gammelt jungelord! Jeg håper jeg har truffet bra med min lagkamerat Heming:-) 


8-5 er forøvrig hederlig nok det altså, SRM er ca 200 løpere hver onsdag mens vi er ca 20. Problemet er bare at jeg var stor i kjeften på forhånd og annonserte at vi skulle knuse dem. Mulig det var dumt!
Etterpåklokskap er uansett den enkleste og kjedeligste klokskapen jeg vet om;-)
Kommentarer

  1. 2 nye TC lag er påmeldt!! Stillingen er altså 8-7, dere er toppen:-)

    SvarSlett

Legg inn en kommentar