Hodebry

I kveld tok jeg en for laget.

oppfordring fra Siri, stilte jeg med både refleksvest og hodelykt i kveld. Hodelykta ble kjøpt inn i fjor vinter, da ei venninne og jeg kom på den geniale ideen å dra på skitur på natta. Jeg skal spare dere for detaljer om turen (det var egentlig ganske fælt, når jeg tenker meg om), men poenget er uansett at hodelykta egner seg best for å gå relativt rolig på bortoverski. Å løpe intervaller var en aldri så liten utfordring.

Det tok noen runder før jeg innså at jeg måtte feste den veldig veldig stramt, og at jeg måtte justere den inn slik at jeg slapp å løpe med bøyd hode... Å løpe med hodelykt føltes mest som å løpe med et horn i panna, men det ble jo litt bedre sikt - for noen av oss. Dere som løper veldig mye raskere enn meg kan jeg dessverre ikke hjelpe med belysning, men blant annet kunne Siri nyte godt av den løpende lampa bak henne.

Ellers kan jeg nevne at en brysom hodelykt gjør at man nesten ikke tenker over at man er både litt sjuk og ganske sliten. Vi løp fem doble runder + én singel på slutten, noe som var perfekt for meg som sliter med en teit hoste og en tett nese.

Sykdomspreget som jeg er, var det derfor ikke rart at Christopher slo meg på den lille duellen vi hadde på den siste doble runden... Vel. Who am I kidding? Han hadde slått meg uansett tilstand. Jeg må slutte å tro at jeg kan løpe fortere enn gutta! Jeg får jo bare juling.

Ja, også har jeg nesten bestemt meg for å løpe denne Ekebergstafetten! Cecilie og jeg skal melde oss på som lag, så sant jeg ikke jobber den søndagen. Jeg satser selvfølgelig på at Cecilie skal redde laget, siden sprintetapper på 1000 meter ikke er min store styrke. Haha, stakkars partner, hun aner ikke hva hun har sagt ja til! Håper også dere andre slenger dere med!

De spreke i kveld var: Chirsti, Robert, Josefine, Cecilie, Siri, Christopher, Andreas F, Andreas H, Pål, Ida, Lars (NY!), Tone (NY!), Stine E, Halvor, Gudrun (COMEBACK!), Ingrid S, Regis, John, Guro, Mari og jeg.

PS: Pål, du står ikke på TCs medlemsliste. Du, og dere som er nye, kan melde dere på her. Da får dere medlemsmail med diverse viktig og nyttig info. Og rabatt hos Sport 1 i Storgata i Oslo!

Kommentarer

  1. Jeg grugleder meg til SRM-sesongen er over. Gruer meg fordi det blir vemodig og tomt, gleder meg fordi da kommer jeg mye oftere i parken igjen på onsdager!! Dere blir jo så spreke nå at det halve kunne vært nok :) Får sørge for å ordne med godt tilpasset og velfungerende hodelykt før den tid!

    SvarSlett
  2. Vi er farlig spreke. Velkommen tilbake, Marianne :)

    SvarSlett

Legg inn en kommentar