Felles oppmøte før KK-mila

Jeg vet at flere TC-ere skal løpe KK-mila i morgen, meg selv inkludert. Det er alltid hyggelig å kunne møtes litt før et løp, for å varme opp sammen og roe nervene. Nå ser jeg ingen grunn til at noen trenger å være nervøse altså, men det er uansett fint å prate med de andre før startskuddet går.

KK-mila er et arrangement med mye mer enn selve løpet, og det er mulig å stille flere timer før start for å få med seg underholdning, shopping, frisørtime, etc. Noe sier meg at ikke alle har mulighet til å sette av hele dagen, så hva med å møtes klokka 12.45 på Aker Brygge? KK mener klokka 13 er siste frist for oppmøte. Jeg foreslår å treffes utenfor inngangen til Aker Brygge Shopping, der det også er en bar med det fiffige navnet Åpenbar. Håper dere skjønner hvor jeg mener - jeg er generelt dårlig på å beskrive geografiske steder på en måte som gir mening til andre enn meg selv.

Jeg har tenkt å hente startnummer i dag. Hust at siste frist for dette er lørdag klokka 12.

Håper vi ses i morgen!

Kommentarer

 1. Vi ses i morgen :)

  SvarSlett
 2. Bra initiativ! :-) Jeg kommer! Ses i morgen!

  Chirsti

  SvarSlett
 3. Lykke til, dere som skal løpe! Skal tenke på dere fra barnebursdagorganisering :)

  SvarSlett

Legg inn en kommentar