Dobbel dose?

Er dere klar for dobbel treningsdose i morgen? 
Bilde fra SRMs sider

Kl 18:00 går årets aller siste SRM av stabelen, fakkelløp og det hele. Er det ett SRM man skal få med seg, så er det vel dette. Jeg håper jeg skal løpe, men det er mye jeg håper på som ikke blir noe av, for å si det sånn. To barn tar fra mor litt mye frihet til tider! Det blir garantert ingen dobbel på meg, jeg må velge. Men, kanskje på deg?

Så, har du tid  og krefter: Kom på Sognsvann kl 17:30 og i parken kl 20:00.  Det er heidundranes stor premieutlodding der oppe fra halv seks, og om du løper en runde klokka seks klarer du fint å løpe intervaller klokka åtte. Bankers!

Ses vi?

 

PS! Selv om SRM avslutter sesongen nå er det ingen grunn til å fortivle. Treningcamp har ingen slutt eller begynnelse, vi løper hele året vi. Nå som konkurransesesongen er på hell kan det hende det blir treningsøkter i helgene igjen også! Aldri så galt at det ikke er godt for noe:-)

Kommentarer

 1. Jeg er så heldig at jeg slipper å velge, så kjører dobbel i morgen for første - og siste - gang på lenge :)

  SvarSlett
 2. Og jeg gleder meg til lørdagsturer igjen!!!

  SvarSlett
 3. Det er nå moroa begynner, med andre ord! I fjor hadde vi jo tur på barmark fra Frognerparken til 10 cm. snø og skigåere ved Skjennungsstua... :-)

  SvarSlett
 4. Dobbelt opp på meg også! Første og siste gangen for sesongen. Men lørdagsturer skal det bli mange av. Jeg gleder meg allerede.

  SvarSlett

Legg inn en kommentar