Det gode liv

Jeg er hjemme igjen etter herlige, varme og late dager i Nice. Fikk testet babyjoggeren på en 12 km lang løpetur på "stripa" langs standpromenaden fra havna og ut nesten helt til flyplassen. Noen og tjuegrader på dagen, men litt mindre hett fra morgenen - og dermed temmelig perfekt for en løpetur eller to.

Nevnte jeg at det var en fin tur? At jeg ikke ville dra hjem? At det er kuldegrader på natta i Oslo nå?? brrrrrrrrrh. Hva gjør jeg her i Oslo egentlig?


Det krydde av løpere på "stripa" i Nice 
De har selvsagt sportsbutikker der...

En egen kun for jogging, dessverre ønsket de seg mest mannlige kunder der - lite utvalg av løpetøy for jenter

Men stilig vindusutstilling da...Over til poenget: Jeg er full av forventning til morgendagens 5 km løp! For, vet du hva som skjedde i Nice på onsdag morgen? Det var magisk, jeg lover. Kryss på halsen og ti kniver i hjertet; jeg fløy langs promenaden i 5:20 fart!!! En tur uten vogna riktignok, men det er lenge siden jeg hadde denne farten - omtrent et år tenker jeg... Løypa var omtrent paddeflat, og underlaget var stein og asfalt og slikt. Utsikten var fantastisk og 1 time for meg selv på morgenen er ubeskrivelig. Soloppgang på kjøpet fikk jeg også.


Aner ikke hvorfor det står 6:06 km der...mulig det er avslutningsfarten? (med 3 liter vann fra butikken på hjørnet i hendene!)

Slike hyggelige tall er det lenge siden jeg har sett på mine økter

Hæla i taket og tenna i tapeten - jeg tror snart jeg er i bra form. Og, mye tyder på at jeg får et lite svar i morgen sånn ca kl to! Gleeeeeeder meg:-)

 

Kommentarer

 1. Lykke til i morgen Siri, både du og alle de andre som skal løpe. Det blir sikkert moro!
  Og det er fint å løpe på promenaden, ja. Skjønner savnet!

  SvarSlett
 2. Takk Gøril!
  Det blir fint å løpe langs frognerstranda også da:-)

  SvarSlett
 3. Lykke til i dag; kjør hardt og bra!! :-) Promenaden i Nice samt den Adidas sjappa; been there og skal def. dit MANGE flere ganger ;-) Me love Nice ;-)))) Silja

  SvarSlett
 4. Høres vidunderlig ut!

  - Men Frognerkilen i høstmørket er jo uslåelig, da ;)

  Lykke til i dag!

  SvarSlett

Legg inn en kommentar