Der det er campere blir det perser!


I dag ble det minst en ny pers på halvmaraton og den stod Christopher for - grattis!! Se den farta da! Og vi andre - Fredrik og undertegnede - nådde også dagens hårete mål og fikk tider vi kunne si oss godt fornøyd med :-)
Fornøyde Fredrik sammen med en herlig blanding av SRM'er Frode, noen kombinerte SRM'ere og MOSSjonister (Stian, Tone og Marianne) og medfølgende familie :)

Lørenskog halvmaraton ble i det hele tatt en positiv opplevelse! Forholdene var supre, med god løpetemperatur og en sol som innimellom gjorde forsøk på å trenge gjennom et tynt skylag. Som vanlig var det store temaet før start om man skulle kjøre lang, kort eller halvlang eller begge deler eller det ene oppe og det andre nede eller omvendt... og alle varianter var å se :)
For min egen del erfarte jeg at valget av lang både oppe og nede ble helt perfekt.

Det meste av løypa går på asfalterte gang- og sykkelveier, men det er litt variasjon med et parti med skogssti også og mulighet for å løpe på grus ved siden av asfalt noen steder. Herlig for en som ikke er så veldig happy med bare asfalt. Den er heldigvis ikke bare helt flat heller, litt kupert og et par litt ekstra tunge kneiker, særlig i andre runde (løper to runder)! Og innimellom er man plutselig langt på landet, med store jorder og lukt av hestemøkk - før man plutselig løper langs riksveien...

Litt uti andre runde tenkte jeg på Siris innlegg på bloggen fra da hun løp her i 2009. Hun hadde tydeligvis hatt god kontroll med antall rygger hun plukket underveis :) Så jeg begynte også å telle rygger men i og med jeg ikke kan telle stort lenger enn til fire, ga jeg meg der. Men jeg tok da noen få - en gul, en blå, en svart, en svett... mens alle de som tok MIN rygg ikke har noe i denne spalten å gjøre ;-)

Hadde godfølelsen hele veien i dag - og det er så herlig! Siste kilometern var selvsagt tung, det skal den være, men bortsett fra det hadde jeg stort sett kontrollen. Så da ble det den vanlige historien da - grua meg og var nervøs før løpet og "dette skal jeg aldri gjøre mer!" og så den herlige følelsen etterpå som ikke kan måle seg med noe :-)


PS! Les Kondisreportasjen fra løpet også!

Kommentarer

 1. Så herlig! Du så så fresh ut når du løp også. Tror det var et bra løp for veldig mange i dag altså.

  SvarSlett
 2. Selvsagt teller man bare de ryggene man selv tar! Noe annet ville virkelig vært helt UHØRT.

  Hørtes ut som en fin dag på Lørenskog da:-) Takk Marianne!

  SvarSlett
 3. Takk for lenkingen Siri :)) Man blir jo lettere sløvet etter en halvmaraton vettu ;-)

  SvarSlett
 4. Det var da så lite Marianne:-)

  SvarSlett

Legg inn en kommentar