De som ikke lot seg skremme av knokler

Knokkelfunn i en søppeldunk i Frognerparken var ikke nok til å skremme bort deltagere på Treningscamp. Hele 21 (?) ivrige campere møtte opp i mørket. Heldigvis hadde mange både refleks og eller hodelykt. Det gjorde det litt lettere å navigere gjennom de gode, gamle rundene.
For når sjefen er borte, så ble det jeg som fikk styre i kveld. Da er det godt med noe kjent og slitsomt som en merker etterpå. Derfor ble det pyramider, med Andreas F som tidtaker. Takk! Det var få som sparte på kreftene, farta gikk opp de siste tre rundene inn mot mål.Det tyder bra før helgas sprint på Ekebergsletta, og konkurransen mot SRM.

De spreke som løp var: Lise Marit, Anna, Mari, Josefin, Cecilie, Irene,Astrid, Tone (comeback), Hege (comeback),Guro, Maria, Christopher, Vemund, Andreas H, Andreas F, Jan Sverre, Thomas (NY), Halvor, John, Gro,og meg.

Neste uke håper vi at parkvesenet har byttet litt pærer i lampene, slik at vi ser bedre. Da kan vi kanskje lure inn en sprint på campen også?


Kommentarer

  1. Flinke dere er!

    Jeg tror jeg gjorde smart i å bli hjemme, kroppen kjennes mye bedre i dag - forhåpentligvis fikk jeg avverget det verste:-)

    SvarSlett

Legg inn en kommentar