Croissantfri sone

Mens sjefen sjøl er på ferie i Frankrike, må fotfolket stå for ukas intervalløkt. Det var ikke så mye som en halv bagett å se i parken i kveld - kun rå innsats fra samtlige.

Siden jeg var innleid som sjef, ble det de gode, gamle pyramidene. Først to runder rolig oppvarmingsjogg, så 12 runder med heftig intervalløping.

Det er blitt veldig mørkt i parken nå, men i kveld var det heldigvis ikke fryktelig kaldt. Dessuten var vi en god gjeng på over 20 personer, og det varmer jo! Må si jeg er imponert over Cecilie, som tok med seg både mamma og pappa på Campen. Også Thomas da, som hadde lånt bror Alexander treningstøy slik at han kunne bli med. Sjøl hadde jeg tatt med min bedre halvdel. Stemmer for at enda flere tar med seg søsken, foreldre eller kjæreste. TC-familien kommer til å vokse seg større og sterkere!

Vel, nå skal jeg kanskje være forsiktig med hva jeg ønsker meg. For jo flere vi er som løper sammen, jo viktigere er det å følge med slik at vi ikke løper på noen! I kveld fikk vi kjeft av en gretten fyr på tur med hunden sin. Vi ble nok litt for nærgående. Det er sånt som skjer, og jeg synes ikke han hadde en spesielt pedagogisk tilnærming til oss, men tenk om vi hadde løpt på hunden! Skrekk og gru. Så husk å sjekke at du har klar bane før du langer avgårde ;-)

Ok, så var det disse navnene da... Jeg forsøker meg: I kveld trente Andreas H, Andreas F, Torfinn, Josefine, Robert, Christopher, Vemund, Anna B, Gøril, Kristian, Thomas (NY!), Alexander (NY!), Irene, Chirsti, Janne, Mari, Cecilie, Ingrid, Turid, Endre, Halvor, Gro, John, Maria og jeg. Super innsats fra alle! Det er jammen ikke lett å løsrive seg fra pannekakemiddager, sofakos eller kanskje litt kveldsjobbing. Vi er meget flinke, husk det!


Kommentarer

  1. Jeezes, jeg prata jo med deg, Ingrid. Beklager! Men sånn er livet, og jeg begynner å bli vant til dette etter 27 år som surrehue.

    Nå har jeg oppdatert!

    SvarSlett
  2. Dere er ikke bare meget flinke, dere er megaflinke!!

    SvarSlett

Legg inn en kommentar