Babyjogger!

Med to barn og foreldre som begge liker å løpe er joggevogn et must. Har du småbarn og sliter med å finne tid til trening, les videre: 

Til storebror har vi hatt en Babyjogger Performance som vi har brukt mye! Den er helt utrolig lett å løpe med, triller like lett som en sykkel og er virkelig en god joggevogn. Store 20" hjul gjør dette til en easy peasy opplevelse, speielt på flat mark. Klart kjenner du vekta i oppoverbakkene, men det er mer vekta av ungen enn vogna tror jeg;-)
Gutten nyter vind i håret og god utsikt, og blir som regel bestukket med en håndfull rosiner og kjeks. Både jeg og mannen har løpt løpskonkurranser med vogna, og får alltid masse morsomme kommentarer. Mange syns nok det er litt kjipt å bli fraløpt av en med vogn - men stort sett syns folk det er morsomt da. Og, for den som løper er det altså en privat liten heier som sitter foran!
De selger Performance på Løplabbet, og de nyeste modellene er nok endel lettere enn vår gamle modell. De nye ser bedre ut også, og jeg ser ikke bort i fra at jeg oppgraderer til våren...

Lille A (nå snart 5 mnd) er ennå for liten til å sitte i en slik vogn, og jeg ville gjerne prøve ut jogging også med henne i permisjonen. Så, jeg kjøpte i sommer en Babyjogger Summit XC brukt på finn. (Disse fins ikke i butikk i Norge)


Summit XC er mye tyngre enn Performance, og hjulene er bare 16" bak og 12" foran. Det betyr mindre sykkelfølelse på trillinga, men det Performance ikke har - som Summit har, er mulighet for å legge ned ryggen slik at den kan brukes på babyer også. Jeg slenger inn softbagen og trekker ned nettet, og så ut på tur! (Man skal egentlig ikke løpe med den med ryggen så lavt ned som jeg gjør, men vi snakker ikke særlig høyt tempo altså...)

Det er en veldig fin vogn for turgåing også, bare så det er sagt - man må ikke jogge:-) De store hjulene og den gode fjæring gjør den til en veldig god barnevogn som jeg absolutt kan anbefale spesielt om man går på turveier og ikke bare inne på kjøpesentre. Fotbrems og håndbrems, og man kan kjøpe på en hel masse ekstrautstyr som bilstoladapter, handlebar og ståbrett - men det må i likhet med vogna altså bestilles på nett da Summit XC ikke føres av butikker her til lands.  Den er dessuten utrolig enkel å legge sammen og tar liten plass når man skal med bil f.eks. fordi man kan ta av hjulene. Se demo her, ca 90 sekunder, siste 20-30 omhandler hjul og unfold.
(Nei, jeg får ingen rabatter eller fordeler av å skrive dette)

Hvis det er noen Campere med barn som vil prøvelåne en av disse så er det bare å si i fra!
 

Kommentarer

 1. Hei!
  Kan jeg spørre om høyden på håndtaket på barnevognen Summit XE er ok? Samboeren min er 194 cm, vil denne vognen også passe til han?
  Mvh Hege :)

  SvarSlett
 2. Hei Hege

  Lange mennesker har jo lange hender:-)
  Ca 105 cm er hvertfall ok for oss, men vi er mer gjennomsnittlig høye/lave. Jeg tipper likevel det er ok for en lang person også, siden hendene altså gjerne er tilsvarende lange.

  Siri

  SvarSlett

Legg inn en kommentar