Våte og superfornøyde

Nordmarkstravern og halvtravern. En liten tur i skogen på en grå dag. Eller skal vi si en lang, kronglete tung, våt, gjørmete, glatt, utfordrende, bratt (innimellom) løype?
Det var en motivert gjeng som sto klare til start på Skar for Halvtravern og 15 kilometer. Jeg har ikke oversikt over alle, så her får dere kommentere, så oppdaterer vi etterhvert:
Lise-Marit, Maria, Mari, Gøril, Torbjørn, Yvette, Kristine, Siw-Mette, Stian. Nordmarkstravern: Birgit, Anne D og Anne E.

 
Tempoet var raskt oppover de første 3 kilometerne opp til Øyungen. De raskeste treningscampernes orange og svarte drakter forsvant mellom høstløv og våte nåletrær, mens vi som var midt på treet i fart ble gående/løpende i kø langsmed stien ved vannet. Ved første drikkestasjon på 6 km var det mange smil å se, og gjørma hadde allerede krøpet godt oppover leggene på folk. Hvis noen kom tørrskodde fram til Kringsjå, vil jeg gjerne høre det! 


Kilometerne føk unna mens vi forserte superglatte stier og myrer som sugde joggeskoa ned.Og mange hyggelige løpere kom med oppmuntrendre rop når tempoet ble litt sent. Vi forsøkte å slippe fram Heltraver-folka i de smale partiene, håper vi ikke var for mye i veien!

Stiene var utrolig artige å løpe, og jeg kom til å tenke på hvor morsomt unger har når de hopper i vanndammer. Sånn var det å løpe i søle og gjørme mens pulsen banket og øynene var konsentrert om veien foran føttene.

Grusveien ned til Sognsvann føltes nesten som det lengste partiet, og beina var litt for tunge for min del for veldig kjapt tempo. Men endelig kom 1 km merket, og vi løp nesten på Siri som heiet med to barn med seg. Heiingen hjalp, takk! 

Torbjørn og Kristine vant premie. Torbjørn ble 8. best i sin klasse, Kristine nummer seks. Gratulerer!

Gratulere til alle som var med på en fantastisk våt dag. Vi har alle grunn til å være stolte av oss selv!

Noen av jentene i dokø før start...


Undertegnede og Mari går for å ta T-banen hjem, ikke så lite stolte over å ha gjennomført sin første Halvtraver. Og for Mari var det dobbelt så langt som hun noen gang hadde løpt før. Bra jobbet! 


Torbjørn i fint driv ved Sognsvann, første Camper og inn på delt 20. plass av alle menn på halvtraver´n !

Stian i fint driv ved Sognsvann, 2 min bak Torbjørn, inn til 30. plass totalt.


Her kommer Kristine som tredje Camper, første TC-kvinne! Ca 10 bak forrige Camper, fin 31. plass blant alle kvinner på halv.Stadig Kristine, dette ble siste bilde ved Sognsvann dessverre!
Virket som alle camperne var fornøyde etter dagens våte løp. Hvem blir ikke i godt humør av å løpe 15 km i gjørme, myr, grus og sti? Kristine og Siri har tatt bildene.
Kommentarer

 1. Birgit (hel) og Regis (halv) var også påmeldt med treningscamp som klubb.

  Det er Kristine på alle de tre siste bildene, etter at Torbjørn, Stian og Kristine passerte fikk poden nok og ville treffe pappa i mål. Beklager til alle jeg ikke fikk tatt bilde av eller heia på :-( må ha barnevakt!

  SvarSlett
 2. Vel blåst.... eller vel svømt? ;-) En smule utfordrende å løpe i skogen når det er så vått, så all grunn til å være minst dobbelt så fornøyd med dagens innsats!! :-)

  SvarSlett
 3. Morro var det :)
  Ørjan var også der - på hel, han fikk også premie!

  SvarSlett
 4. Vel blåst av alle - jeg er stolt av å være camper så jeg kan sole meg i glansen av deres prestasjoner i helgen :))

  SvarSlett

Legg inn en kommentar