Sørkedalsløpet, eller Råskinnet II

Regn, motvind, gjørme, køgåing, men også litt god løping. Sørkedalsløpet 2011 kort oppsummert, under løpet. Elgsuppe, boller, cookies, varm saft, pølser, våte men blide folk og pokaler. Sørkedalsløpet 2011 kort oppsummert, etter løpet. Alt i alt: morsom galskap - selv om greia minnet stygt om Råskinnet :)

Det var mildt sagt en smule tungt å komme seg av gårde i ettermiddag, i det sure været. Hadde jeg ikke betalt for å løpe, hadde jeg ikke lovet Silja skyss hjem, hadde jeg kanskje snudd i døra... eller nei egentlig ikke, for jeg elsker jo å løpe, uansett :-) Men jeg lurte jo litt på hva i alle verdens land og riker jeg drev med, mens jeg kjente suget ned i gjørma og måtte bruke både armer og bein i de sleipeste oppoverbakkene for i det hele tatt å komme av flekken...

Tankene gikk både til Birkensyklerne, til Nordmarkstraverne og ikke minst til den nært forestående Birken... aner meg at disse har én ting felles: gjørma! Men mest av alt gjaldt det å konsentrere på hvert steg, for å ikke skli eller snuble eller miste skoene i sølebadet... men det var et godt og mykt underlag for min pt vonde rygg, så skal jo ikke klage ;-)

Jeg kunne ikke un
ngå å dra litt på smilebåndet da en søt løypevakt i siste krappe sving, ca 500 m før mål, kunne informere oss om at vi måtte være forsiktige, for det var glatt i svingen! Sent, men godt advart :)Jaja nå har jeg brukt opp alt varmtvannet i dusjen, en diger tekopp med ingefærte venter, stearinlys er tent og straks er det Grays Anatomy. Dessuten har jeg altså fått pokal!! Det fikk Silja også og vi ble selvsagt barnslig lykkelige begge to :-) Så livet er ikke det verste man har...

Kommentarer

 1. Bra Marianne! Det var litt av et vær dere fikk i kveld også da! Skulle hatt bilder da, men to dinensjonale bilder kan neppe gi et rettferdig og sannferdig bilde av gjørmeløpet!

  - sendte deg et par tanker mens jeg bedrev min innendørstrening på wii;-)

  SvarSlett
 2. Og bra Silja og Randi Helen og Synne! Og neida, todimensjonalt hadde ikke ytt oss rettferdighet :)

  SvarSlett
 3. Det var råe forhold i går, som tidlgere o-løper må jeg si det altså ;-) og jeg kan ikke huske at jeg har tryna noen gang (ever!?), nesten-tryn er en ting, men TRYN.... nei det var basketak i går altså! Marianne gjorde en stor innsats både i og utenfor løypa: klapp på skuldra, klem og en flaske vin kommer! :-)

  SvarSlett

Legg inn en kommentar