Siste intervaller før Oslo Maraton!

Herlig høstvær; oppholds og 10-12 grader, perfekt treningsvær det:-) Litt mørkt er det dog blitt i parken nå, og det spørs om vi ikke snart er avhengig av et par hodelykter. Håper noen føler seg kallet!


De spreke i parken i kveld løp først 2 runder oppvarming i den korte runden, deretter 8 single med 1 min pauser, 2 min pause og bolk nr 2 som bestod av 4 single før siste bolk som bare bestod av en eneste singel runde. Totalt 15 runder skulle det bli - bra jobba det!


Andreas F, Christopher, Gøril, Halvor, Ingebjørg, Ingrid S, Jane, Jan-Sverre, John, Linda, Line, Lise Marit, Mari, Pia, Silje (comeback!), Siri, Thomas E, Torfinn og VemundSpesiell velkommen tilbake til Silje:-)


 
 
PS! Vi ses på søndag(på dagen og/eller kvelden!), det kommer info om felles oppmøtested på de ulike distansene i Oslo Maraton før fredag!

Kommentarer

 1. Jeg var også der! Samler krefter til dusjen nå:-)

  SvarSlett
 2. Jeg kom på de to siste da jeg gikk i dusjen!
  Nå er det komplett:-)

  Tar gjerne i mot rapport fra høstens kanskje siste(?) styrkeøkt også:-)

  SvarSlett
 3. Savner dere! Må bare kjøre veldig rolig om dagen og står over intervaller og andre utskeielser, som SRM... Onsdagen er virkelig ikke den samme uten. Skal nok være klar til søndag, både løping, spising og drikking :) Sprekinger hele gjengen er dere!!

  SvarSlett
 4. Vi løp 8 runder i den første bolka! Ble ikke noe styrketrening, det var bare Halvor som ville. Jeg tok en sjefavgjørelse og droppa det :P

  SvarSlett

Legg inn en kommentar