Restitusjonsintervaller

Fremdeles er det mange campere som smiler bredt etter søndagens triumfer. Utrolig moro å se! Det er sikkert også mange som kjenner at musklene er litt slitne etter diverse maraton og halvmaraton og 10-kilometere, men det går liksom helt fint når man vet at ubehaget henger sammen med en fenomenal tid.

Siri gikk for fem doble runder i kveld, noe som var fornuftig for alle oss som løp på søndag. Håper dere andre synes det gikk greit også! Til slutt fikk vi en liten «luring». Jeg grua meg til denne overraskelsen hele kvelden, selv om jeg gjorde et tappert forsøk på å skyve den følelsen langt bak i bevisstheten. «Tenk på de doble rundene, tenk på de doble rundene...». Det hjalp sånn passe.

Heldigvis var luringen helt ok: De med lange ermer på overdelen måtte løpe en dobbel runde til slutt, vi andre fikk løpe en enkel. Veldig glad for at jeg kasta jakka da vi var cirka halvveis (jeg beholdt t-skjorta på altså!), men var uansett ganske pumpa da jeg endelig løp i «mål».

Da var det jammen godt at vi hadde besøk av Jacob som jobber i firmaet Fresenius Kabi. De markedsfører Ringer Drink+, som du kan drikke mens du trener (og før og etter). Jacob hadde også med en type næringsdrikk, som er fin å slurpe i seg rett etter trening. Jacob opprettet en egen drikkestasjon ved lyktestolpa der vi starter å løpe, for en luksus! Takk for besøket og gode tips, Jacob.

Magne var også på plass i kveld, for å hilse på oss. Han er blind og skulle egentlig løpe halvmaraton med ledsager fra Treningscamp, men dessverre ble han syk før løpet. Veldig hyggelig at du likevel tok turen innom og sa hei, Magne! Også ble jeg jo helt fortapt i Proffen, som må være verdens søteste hund (sånn cirka). Ta med han neste gang også, ok?

Vi har slutta å trene styrke nå, det er altfor mørkt. Men disse var de flinke som løp:
Anna B, Andreas F, Astrid (i t-skjorte fra Berlin Maraton - juhu!)
, Cecilie LW, Chirsti, Christopher, Halvor, Ida, Irene (NY!), Janne, John, Lise Marit, Mari, Maria, Pia, Silja, Siri, Stine E(?), Synne (comeback!), Torfinn og  Vemund. Har jeg glemt noen? Skriv i kommentarfeltet!

Kommentarer

 1. Jeg og Proffen syntes dere var en trivelig gjeng. Særlig Proffen satte stor pris på å dra en tobeint rundt på et drag. Men neste gang kommer far også med løpesko.

  SvarSlett
 2. Jeg er så imponert over at dere orka å løpe i går! Jeg tror jeg sparer første løpetur til helgen. Alternativ trening funker finfint.Hilsen haltepinka.

  SvarSlett
 3. Jeg trodde jeg så deg, Silja, men ble litt usikker. Er jo så mørkt i parken nå :P

  Og tenk at jeg glemte Synne som hadde med seg barnevogn!

  SvarSlett
 4. Vi gleder oss til du kommer med løpesko Magne! Hyggelig at du kom i går, håper du også fikk smakt på ringer:-)

  Det er så mørkt i parken nå at vi kunne kanskje trengt en førerhund alle sammen! Håper snart "noen" har vettnok til å ta med hodelykt;-)

  SvarSlett

Legg inn en kommentar