Oslo maraton 2011

Knappe tre dager igjen til søndagens store løpsfest! Oslo Maraton: 10 km, halv- og helmaraton. (Barneløpet og 3 km går lørdag) Husk at du fortsatt kan delta i gjettekonkurransen; tipp din egen tid!

Litt praktisk info for TC:
Startidene er kl 09:45 for 10 km, kl 10:20 for helmaraton og kl 13:30 for halvmaraton. (Det er puljestarter med 2 min mellomrom mellom puljene, og det er vel halvmaraton som er den største gruppen med flest startpuljer skulle jeg tro).


Oppmøte for de som ønsker møte andre før start som de kan bli beroliget av eller evt mer stresset av:-)
Oppmøtested: Krysset Kongensgt/Rådhusgt skulle passe både for de som kommer med bane til Stortinget/Jernbanetorget eller med trikk og tog. (Anbefaler ikke buss, det prøvde jeg i fjor og rakk starten med et nødskrik)
Oppmøtetid: kl 08:45 for 10 km, kl 09:20 for maraton og kl 12:30 for helmaraton.Foreslår altså 1 time før start, arrangøren skriver at vi må være i puljebåsene 20 min før start. Det skulle da være tid både for lett jogg og logistikk før start.Hent startnummer fredag eller lørdag! Dette kan du gjøre i det store messeteltet på Rådhusplassen, her vil det visst også være fryktelig gode tilbud, så ta med kort... Teltet er åpent kl 14:00-20:00 fredag og kl 09:00-20:00 lørdag.


Oppbevaring av bagasje: Det er på Akershus Festning ved start/mål. Det er som vanlig på eget ansvar, og sikkert temmelig kaotisk. Legg ikke verdisaker her, i alle fall ikke mer enn strengt tatt nødvendig for å komme deg til og fra byen:-) Dette området er antakelig organisert etter startnummer. Det fins garderober på SATS om du trenger det!


Du blir fotografert underveis, så smil!
Husk bunad:-) Ikke vær redd for å fryse, du skal løpe - ikke sole deg!


NB! Det er aldri nok doer før start... ikke drikk for mye uten en plan:-)
 

Om du løper tidlig på dagen eller er raskt i mål (og har ork); de som starter sent eller etter deg i mål blir veldig glade for heiarop!

Husk at vi også selvsagt skal feire på kvelden. Yayas er stedet! Håper vi ses både her og der!Kommentarer

 1. Sees til peptalk i krysset Kongensgt/Rådhusgt!For øvrig har jeg nå fått skviset inn plass til 18 personer på Yayas og håper vi får fylt dem opp dvs at alle som har meldt seg på, fortsatt orker å være sosiale etter at de har løpt :) Vi har bord fram til kl 21, hvis noen fortsatt har et gram av energi igjen da får de ta seg tur på byen ;-)

  SvarSlett
 2. Lykke til alle sammen - og kos dere på Yayas etterpå! :-)

  SvarSlett
 3. Hvilken Yayas (majorstua?)

  Jeg regner med å komme.

  SvarSlett
 4. Industrigt på Majorstuen ja, håper vi ses Pål!

  SvarSlett

Legg inn en kommentar