Månedens Camper

September tikker ubønnhørlig mot slutten, nest siste måned med stort utvalg i løpskonkurranser. Sesongen er altså på hell (hjelp!)


Jeg går ut i fra at jeg mangler en del poeng i oversikten nedenfor... men jeg trenger hjelp fra dere til å få det riktig. Jeg gjør så godt jeg kan, men det er altså langt fra godt nok:-) 

Hvis du ikke fatter pointet med dette anbefaler jeg å lese på menyflappen om Månedens Camper, så kanskje du får lyst til å hjelpe meg med poengene du mangler! Er du lat er kortversjonen: Poeng for hver TC-annonserte økt og konkurranser med TC som klubb (jeg er raus her)  og finale for de med nok poeng og minst en onsdagsøkt i parken. Er du gul bør du uansett lese hva som er neste steg...


Det er masse fint i premiehaugen!


 
PS! Siste poengsankemulighet er i parken i kveld, da får vi også besøk fra Ringer Drink+!!

Kommentarer