Mandagsbakker- AVLYST!!!

I morgen er det mandagsbakker med høypuls og syre i låra, og sjefsverver Torbjørn har tatt på seg det ærefulle oppdraget med å lede flokken opp de grusomme bakkene som venter fra Bakkekroen.... Møt opp, jeg er sikker på at Torbjørn legger sin egen touch på økta:-)


Hvis du kan tenke deg å trene i morgen kveld, rop ut i kommentarfeltet - man kan også møte kvart på i Frognerparken (skriv det i kommentaren din i så fall, så ser du evt hvem andre som møter der) 

Bakkekroen kl 20:00 (Smestadkrysset. Ja, det er kronglete å finne riktig gangvei under krysset - men jeg er sikker på alle greier det også i morgen...)

Kommentarer

  1. Jeg prioriterer halvannen times yogatrening på mandagene fremover - beina mine er så stive at de får trestokker til å fremstå som fleksible. Men håper dere andre får en skikkelig bra økt! :)

    SvarSlett
  2. Må dessverre avlyse da kun Torbjørn meldte seg som sjef for kveldens økt, han måtte trekke seg pga innlevering av eksamensoppgave.


    Veldig beklagelig dette, men skriv i kommentarfeltet om du har lyst til å løpe - kanskje er det flere som blir med på en avlyst økt?

    TC avlyser økter veldig, veldig sjeldent. Dette er kanskje tredje gang i Campens 2,5 års historie. Bare så det er sagt. Du kan stole på oss, normalt!

    SvarSlett

Legg inn en kommentar