Litt regn, masse folk!

Det ble en herlig kveld i parken til tross for lett regn, temperaturen var veldig løpevennlig og det kom folk fra alle kanter! Jeg kom til at vi var 28 stk, men vi har kun 27 navn på blokka nå:
Anna, Anne E, Andreas F, Askild (Ny!), Gro, Guro, Gøril, Halvor, Inge (Ny!), Ingrid B (Ny!), Janne (Comeback!), Janis, Jan Sverre, Kristine H, Linda, Line (Ny!), Lise Marit, Mari, Pia, Pål, Siri, Stine (Ny!), Torbjørn, Tore (Ny!), Torfinn, Una og Vemund. Gro, Torbjørn og Vemund hadde forresten likegodt løpt SRM på forhånd, bl.a sammen med MArianne F og Silja. 


Det var mange nye, så jeg ser ikke bort fra at vi har gått litt i surr! Beklager det, og masse velkommen til dere nye - og også til comeback Janne som vi ikke har sett på kjempelenge!


Vi løp 5 doble med valgfri avslutning; 1 singel eller en siste dobbel. Det var virkelig en stor gjeng som fylte opp stien - de stakkarne som var ute og gikk i parken i går kveld følte seg nok litt overkjørt!


Det var styrkeøkt etterpå også ja! Lange og tunge øvelser i gresset og på benkene som styrker fiskeboller og kjernen..


Nå er det Nordmarkstraver´n som gjelder til helga, før det blir bakkemandag igjen. Vi ses!


 
PS! Snart blir det også finalerunde for Månedens Camper august - følg med:-)

Kommentarer

 1. Inge står to ganger, men Halvor er glemt. Likevel har vi bare 27 navn... Jeg vrir hjernen for å finne ut hvem som mangler :)

  SvarSlett
 2. Da er vi stadig flere gærninger som dobler på onsdagen :) bortsett fra at jeg har gjort lite av det i det siste, fint at andre også kan ta litt ansvar ;-)Herlig med så mange folk da!!

  SvarSlett
 3. Det var kjempegøy med så mange, og akkurat passe fæl trening. Dessuten ble det faktisk styrketrening i grasset for en liten gjeng også. Sporty! Og Lise Marit talte like sent som ellers...

  SvarSlett
 4. Har rette opp Inge-Halvor missen min:-)
  Og, føyd til styrke - som var helt borte for meg. Ammetåka...

  SvarSlett

Legg inn en kommentar