KK-mila

Lørdag 15. oktober arrangeres nok et jenteløp i Oslo, denne gangen KK-mila.  Start er kl 14:00 fra Aker Brygge, og man kan velge mellom 5 og 10 km. Det koster 350 kr (280 hvis du abonnerer på bladet), og man får en goodiebag med verdi på 500 kr står det. Kjendisharer skal det visst også være, regner med at jeg blir forespurt snart!

De anbefaler at man kommer minst en time før start, og jeg antar dette er et litt småkaotisk arrangement (det er jo også helt nytt, med de barnesykdommene det medfører) - der fokuset er på musikk og underholdning foran løping og nye perser. Men, hvorfor ikke senke skuldrene - og være med på en løpsfest, med trykk på det siste altså! Løping er gøy - ikke bare blodslit!! Det er allerede lagt opp til afterparty, bli med du også! Jeg er påmeldt 5 km, og håper å få med meg etterpartyet også:-)


Påmelding her!


Jenteløp er en flott ting spør du meg. Terskelen for å delta er langt lavere enn på vanlige løp, her deltar jenter i alle aldre som normalt ikke stiller i løp. Det betyr at du som normalt kommer litt baki leksa på mindre løp kan risikere å få en hel haug med damer bak deg på resutlatlista denne gangen. Mange vil helt sikkert gå store deler av distansen. Deltakelse i jenteløp gir deg en aha-opplevelse på at du slett ikke er i så dårlig form som du tror selv! Prøv det.


Er du ikke kvalifisert gjennom riktig kjønn - skaff deg et løpeskjørt og sett en a eller noe bakerst i navnet eller kjør en lett omskrivning. Andreas f.eks blir lett Andrea, Torfinn blir Tora eller Tordis, Torbjørn - må bli Torbjørg, Vemund blir helt klart Vera osv osv. Kom igjen gutter - vi vil gjerne ha dere med på denne festen:-) Parykk er også fint. Husk at det ikke er mer enn 30 år siden vi jentene måtte snike oss med som gutter for å få lov til å løpe langløp. Ta utfordringen, be a man!

 

Kommentarer

 1. Hvis Torfinn løper som Tora med løpeskjørt og parykk, blir jeg med!

  SvarSlett
 2. Se der, alle har sin pris -)

  Jeg skal ihvertfall være med. Hvis de er like snille med distansen som under Iformløpet går jeg under 50.

  SvarSlett
 3. Herlig! Da får vi jobbe litt med Torfinn.

  Jeg gir selvsagt ekstrapoeng i månedens og ikke minst årets Camper for menn som stiller med parykk og skjørt....

  SvarSlett
 4. Bra Ingalill! Bli med på afterpartyet og da:-)

  SvarSlett

Legg inn en kommentar