Ja noe skal det nå være...

Og det var det i kveld også. Så tatt i betraktning at enkelte av oss fikk høydesyke, noen fikk kramper, andre hadde dårlig mørke- og gangsyn, én mente seg å være bittelitt full og vi alle var søkkvåte inn til skinnet, synes jeg vi kan oppsummere kveldens motbakketrening som vellykka :))


Kveldens våte tøffinger var ekspresstoget med flere vogner: Torbjørn, Fredrik, Askil og Håvard (NY!?) - med råsterke Ingebjørg som ekstravogn - Siri, Chirsti, Silja, Astrid og meg.

Som vanlig hadde vi valget mellom seks doble eller tolv enkle. Ekspresstoget kjørte doble mens resten tok tolv enkle - og jeg tok noe midt i mellom men alt i alt ble det mange nok i alle fall, æresord!

Jeg kan sverge på at de trappene har blitt minst dobbelt så lange siden sist, og minst dobbelt så bratte. Eller var det bare beina mine som var stokk stive i kveld? Om dette var en smart opplading til Gaupekollen opp vil morgendagen vise, men jeg tviler sterkt :)

Kommentarer

 1. Våte katter på tur!! Jeg lurte en stund på omvi var på svømmetur opp løkkaskogen:-)

  Godt med en varm dusj og tørre klær.
  Og for et hurtigtog!! Hilsen krøderbanen...

  SvarSlett
 2. Og varm kakao :) Takk Kristine, opp skal jeg nok komme på et vis...

  SvarSlett
 3. Jeg tok verken 12 enkle eller 6 doble trapper, jeg tok slettes ikke 12 dobble, men snarere heller 6 enkle ;-) vittelig var jeg både høydesyk, brisen, manglet mørke og dybdesyn, holdt på å gå tryne og nesten hu stupe i rumpa til "hun jeg hadde foran meg" (navn nevnes ikke!) men orden på antall trapper jeg løp..... DET hadde jeg.... abosolutt heller ikke!! :-)

  SvarSlett
 4. Haha Silja! Jeg tror du tok en dobbel og 6-7 enkle:-)

  SvarSlett
 5. Det var en absurd våt opplevelse! Løp så fort jeg kunne hjemover - veeeldig godt å krype under teppet etter en varm dusj, da!
  - Lykke til i kveld, Marianne!

  SvarSlett
 6. Takk Astrid, beina er ikke mindre blytunge i dag så det blir et slit! Og Silja, jeg nevnte heller ikke navn da jeg skrev om fulle folk i løypa.. :))

  SvarSlett

Legg inn en kommentar