Hold skjema!

Skal du løpe halv- eller helmaraton til helgen i Oslo, Berlin eller et annet sted nå i høst? Kanskje har du et tidsmål du ikke helt vet hvordan du skal greie - eller du har forsøkt tidligere å løpe jevnt, men kommet helt ut av det en gang etter halvløpt løp? 


Skriv ut et armbånd fra iform, og fest det rundt håndleddet - så har du tallene rett ved klokka underveis og kan sjekke kilometerpasseringene underveis (første kilometer og dernest hver 5. kilometer). Da ser du hvordan du ligger an - selv om hjernen ikke funger lenger! 

Last ned og skriv ut armbånd for halvmaraton (16 strimler med sluttider fra 1:25 til 2:40) og helmaraton (8 strimler med sluttider fra 3 til 5 timer).


Jeg har "god" erfaring med at hjernen bytter lag underveis. Siste 25% har jeg mista alt av omløp og aner ikke hva jeg løper inn til. Det gjelder faktisk også på kortere distanser  - er nok korrelert med hvor mye jeg tar ut underveis;-)

Kommentarer

  1. Godt å høre at andres hjerner kan koble fullstendig totalt og helt ut mot slutten av et løp ;-) Dette ser bra ut, blir kanskje testing på søndag! Så sant hjernen klarer å tolke det som står på båndet, da...

    SvarSlett
  2. Ja, det er jammen ikke sikkert dette er vanntett heller, bokstavelig talt.

    Bruk kontaktpapir eller gjennomsiktig tape rundt, om det (kryss i taket) skulle bli oppholds på søndag vil du uansett svette og søle drikke på det...

    SvarSlett

Legg inn en kommentar