Heder og ære

Oslo maraton 2011 må være det beste løpet for Treningscamp noensinne!
(foto: Silja Svanstrøm Amundsen)

Okay da, jeg har ikke ført statistikk på dette. Jeg baserer meg i stedet på den utrolig gode stemninga under TC-middagen i går OG resultatlista. Det burde telle for noe.

foto: Silja S Amundsen

Jeg vet at Torbjørn perset på halvmaraton med nesten seks minutter, mens Anna perset med hele ni minutter. Gøril og Maria persa også! Fantastiske prestasjoner! Vemund løp en helt crazy maraton, også har vi Siri da, som kun fire måneder etter en fødsel kliner til med kjempetid på 10-kilometern. I tillegg fikk jeg store smil av Maria, Gøril og Randi Helen da jeg spurte hvordan det gikk. Det er rett og slett vakkert!


Sjøl satte jeg også rekord. Jada! Nå har jeg jo bare Nordmarka halvmaraton å sammenligne med, men søndagens tid ble nesten tre minutter bedre. Med tanke på at jeg bare har løpt så langt to ganger før i hele mitt liv, er jeg svært fornøyd. Jeg hadde til og med krefter til en liten sprint inn til mål:

(foto: Kristian Jacobsen)

Som dere ser, jeg er i en slags transe der det eneste som teller er å komme over målstreken. At en kompis sto blant publikum og heiet på meg som en gal, hørte jeg faktisk ikke. Likevel: Takk, Kent! Du kan bli fast heiegeneral for Treningscamp.

Etterpå var det digg med sjokolade og cola. Når jeg ikke teller kalorier til vanlig, gjør jeg det definitivt ikke etter å ha løpt 21.000 meter!

(foto: Kristian Jacobsen)

Det er en fryd å registrere at så mange campere briljerte i går! Gratulerer til alle med vel gjennomført OM2011! Jeg har ikke fått snakket med alle om hvordan det gikk, så skriv gjerne i kommentarfeltet hvis du vil dele din suksesshistorie ;-)

(foto: Silja Svanstrøm Amundsen)

Ses vi på onsdag?

Kommentarer

Legg inn en kommentar