Har du langt navn, er du ekstra sliten!

Ja, for når Siri styrer, så går ikke alt som vi tror. Kveldens aktivitet i Frognerparken med Treningscamp ble de gode, gamle pyramidene. Tre runder, 1-2-1. Vi ga alt på siste runda. Og selvsagt så må Siri ha noe på lur: Har du navn som er lenger enn 12 bokstaver, blir det en ekstra dobbelt runde. Har du kortere navn, så slipper du unna med en singel.. Jeg tror det var mange som plutselig fikk litt kortere navn....

Det var forøvrig en skikkelig stor gjeng som hadde møtt opp i parken i det fine været. Det var Andreas F, Andreas H, Andreas SH (Ny!), Askild, Anna, Cecilie G, Christoper, Guro, Gøril,
Halvor, Henrik (Ny!), Ingebjørg, Janne, Jan-Sverre, Janis, John (Ny!),  Josephine, Line, Mari, Pia, Siri, Stine E, Stine L (Ny!),  Torbjørn, Vidar og Vemund

Med styrkesjefen borte, så måtte jo noen overta. Dermed ble det meg. Vel ble nok tellingene litt kortere enn normalt, men det sved like fullt i armer og mage. De tøffeste var: Janne, Anna, Halvor, Stine L, Pia og meg.

Til helga skal flere springe Birken eller halvbirken. Lykke til! Så ses vi til ny trening om en uke.
(Og har vi glemt å nevne noen, så skriv i kommentarfeltet!)

Kommentarer

 1. Neste gang blir det trippel på de med flere enn 24 bokstaver!

  Hilsen grusomme Siri

  SvarSlett
 2. Jeg og sambo hadde impulsivt tenkt å hive oss med dere i dag, men så havna vi hos tanta mi isteden.
  Kanskje vi dukker opp neste onsdag. :o)

  SvarSlett
 3. Det håper jeg dere gjør Tone! Alltid plass for flere:-)

  SvarSlett
 4. Pia er med i styrkelista, men hun var selvsagt med på alle rundene også:)

  Jeg sitter forøvrig her og kjenner musklene vokse etter en topp økt i går, takk alle sammen!

  SvarSlett
 5. Jeg forbannet foreldrene mine som ga meg et langt mellomnavn. Jeg er stiv som papp i dag. Takk for en effektiv økt!

  SvarSlett

Legg inn en kommentar