Fullstendig sluttkjørt

Jeg sitter i sofaen, og lurer på hvordan jeg skal makte å kare meg opp herifra, pusse tenner, komme meg i seng. Siris single festaften har satt sine tydelige spor!

I kveld var det bare enkle/single runder i parken. Sju stykker. Ganger to! Det funka slik: Aller først to runder med rolig oppvarmingsjogg. Så sju enkle runder, med pause mellom hver runde. Etter den sjuende runden tok vi en ekstra lang pause, så bar det av sted med nye sju runder. Dette ble altså to runder mer enn vanlig, den velkjente pyramiden vår består jo av tolv runder til sammen. To runder ekstra virker kanskje ikke som all verdens utfordring, og jeg kan jo bare snakke for meg sjøl, men i kveld var det hardt! Jeg ble skikkelig sliten allerede halvveis uti den første sjuer-runden, og foreslo freidig at Christopher skulle bære meg en runde for å få seg en ekstra styrkeøkt. Dessverre kontra han med å foreslå at han kunne bære meg den første halvdelen av runden - hvis vi bytta på siste halvdel. Jeg takka nei.

Etter den 14. og siste runden, lurte jeg på om det egentlig var fysisk mulig å gjennomføre en styrkeøkt også. Beina er nok ikke helt friske igjen etter en god innsats i Halvtravern på lørdag. Likevel: Det ble styrketrening! Vi var ikke så mange, men samtlige holdt ut den veeeldig sakte tellinga mi (for én gangs skyld nevner jeg styrkegjengen først): Christopher, Halvor, Marianne, Kristine og jeg.

Det positive med en sånn økt, er jo at jeg kommer til å våkne opp i morra og fremdeles kjenne at jeg er veldig stolt av å ha gjennomført en såpass tøff treningskveld. Hard trening gir som kjent super form og topp humør - det bare kjennes ikke sånn ut akkurat nå :-D

De som løp: Andreas F, Andreas H, Anna, Christopher, Halvor, Gøril, Ingrid B, Janis, Janne, Kristine T S, Marianne F, Regis, Siri, Siw-Mette, Torbjørn, Torfinn, Vemund og jeg. Fantastisk innsats fra dere alle!Kommentarer

  1. Bra innsats Lise Marit, særlig hvis beina fortsatt bærer preg av travern! Og den tellinga di er bare såååååå sakte :)) Jeg synes også det med bæring var en skikkelig god ide, kan vi ikke teste ut det neste gang? Da blir vi sterke da!!

    SvarSlett
  2. Slitne var vi alle mann,jeg endte jo med å droppe styrken til fordel for rolig nedjogging. Og for en sinnsykt sprek gjeng, altså!

    SvarSlett

Legg inn en kommentar