Fortsatt travelt og valgets kvaler...

Har hørt noen påstå at løpesesongen er på hell... virker ikke sånn når man ser på terminlista! Og det som står her på bloggen er jo bare toppen av isberget nærmest. Fremdeles er det et hav av løp å velge mellom - men må man velge da..?

På lørdag er det vel mange som skal skikkelig pineplage seg selv med Oslos bratteste. Jeg tar tilflukt på fjellet den helgen og slipper unna :-) Neida skulle selvsagt gjerne fått med meg den moroa også jeg men - livet er visstnok også annet enn løping, sies det.
Men neste helg er jeg klar igjen! Lørdag 8. oktober står Nøklevann rundt på planen, og det er et løp det er verdt å få meg seg altså! Motbakke finner du der også - den siste kneika i oppover er forferdelig men da er man også snart i mål etter 10 km :)

Og så er det det da, at dagen etter er det Fredrikstadmarka rundt - 20 km i skogsterreng og kjempekjempefristende for en terrengglad type som meg i alle fall! Men kan man med vettet i behold ta en 10 km på lørdag og en 20 km på søndag? Nå har ikke jeg så mye vett å beholde kanskje men vil jo gjerne passe på det lille jeg har...

Uansett, Nøklevann rundt SKAL jeg! Så får jeg se hva som skjer på søndag. Men lurer egentlig på hva slags planer dere andre har for neste helg? Blir vi mange campere rundt Nøklevann? Håper det!! Håper også litt at noen andre vurderer Fredrikstadmarka, så er det enda enklere å la seg friste til å ta en dobbel ;-) Er det forresten noen som har løpt den før?

MEN tirsdag 4. oktober er det siste løp i MIM, med Skjennungstua Opp! Pr nå fulltegnet men med en liten mulighet til å snike seg med hvis det kommer noen avbestillinger. Så følg med på sognsvannrundtmedsols.no og se hva som skjer!

Kommentarer

  1. Marianne - du klarer fint Fredrikstadmarka rundt på søndagen også! Det er bare en deilig tur i skogen - mykt underlag, ikke spesielt teknisk, ikke spesielt kupert. Torfinn, Régis og jeg løp i fjor og vi er påmeldt i år også - og vi gleder oss! Fin natur og et veldig koselig løp :-)

    SvarSlett
  2. Å så fint - jeg lar meg lett friste altså! Og hvis dere tre allerede er påmeldt er nærmest saken avgjort :)

    SvarSlett
  3. Syns Fredrikstadmarka høres veldig fristende ut, og skal få det med meg - men dessverre ikke i år. 2012 blir nok et travelt år det også:-)

    SvarSlett

Legg inn en kommentar