Enda en fristelse: Drammensmaraton!

Drammensmaraton er egentlig ikke så avskrekkende som det høres ut som, det er nemlig ikke snakk om maraton i det hele tatt... det er nemlig bare halvmaraton eller 10 km :)
I skrivende stund vet jeg at Kristine, Vemund og jeg har meldt oss på - og at det er siste frist i dag for påmelding før prisen går opp!

Det er veldig travelt å være løper om dagen, fristelsene står jo i kø! Noen er vel flinkere til å prioritere enn andre, jeg sier stort sett jatakk til nesten alt jeg - om det er så smart vet jeg ikke men... Hvile kan jeg i alle fall gjøre senere i livet :-)

Nå vet dere at TC også vil være representert i Drammen søndag 11. september, men det gjør jo ingen verdens ting om vi blir flere der også!! Det er vel snart ikke lenger et løp hvor den oransje fare ikke truer ;-)

Kommentarer