Den bratteste mandagen...

Tiltross for perfekt temperatur og ingen nedbør, kun åtte Campere møtte ved Bakkekroen i kveld. Det kan selvsagt ha noe å gjøre med lørdagens skogsløp, der hele 12 Campere kjørte seg godt ned i kjelleren! 

Klare for maxpulstrening i kveld var: Andreas F, Chirsti, Kristine, Pia, Siri, Siw-Mette, Torbjørn og Vemund - herav tre som løp halvtravern på lørdag!

Før vi dro avsted ble det på den mest udemokratiske måten bestemt at TCs julebord vil finne sted på kroen, og i komiteen sitter foreløpig Siw-Mette. Hun har lovt meg å ta tak i dette litt senere i høst, men ta gjerne kontakt med henne dersom du har viktige innspill allerede nå! Antar Siw-Mette benytter facebookgruppa vår til dette, og at det blir sendt ut mail til alle i medlemsbasen. (Registrer deg, så får du slike mails og ikke minst rabatten vår!)

Så bar det ubønnhørlig avsted oppover, kliss klass gjennom gjørme og sølepytter. Så, selv uten regn ble vi vel alle våte på beina;-) Det var "noen" (les Kristine) som ikke bar særlig preg av lørdagens løp, tempoet var i alle fall for høyt for meg der vi forserte bakke etter bakke.  Så, jeg forlot gjengen på Besserud, og aner ikke hvor mange ganger de spreke folkene løp trappene! Men, jeg regner med det kommer i form av kommentarer her eller på facebook.


Vi ses på onsdag!
PS! Bli medlem i facebookgruppen så får du med deg alt av sladder og morsomheter mellom øktene!

PSST! Vervekonkurransen har sine to verdige vinnere: Gøril og Torbjørn! Hipppppp, hippppp - mer om dette senere...


Kommentarer

 1. Vi fant ut at det gikk helt fint å løpe i trappene selv om det var blitt mørkt ute - noe gatelysene og lys fra husene sørget for. Litt mørkt noen steder, så noen kan sikkert ha glede av hodelykt neste gang.

  Om ikke det virket slik, Siri, var noen av oss litt slitne etter helgens utskeielser (les: Torbjørn, Vemund og jeg - ikke Andreas! -....vet ikke hvordan det var med dere andre?). Mitt tempo var ihvertfall lavere enn normalt, men vi fullførte likevel som planlagt: 6-7 hele runder eller 10-11 halve (stemmer ikke det?...).

  Synes fortsatt det er en veldig bra økt, og er som alltid glad for at jeg ble med! :)

  SvarSlett
 2. På en måte godt å høre;-)
  Jeg var grusomt tung i beina i kveld...

  SvarSlett
 3. Det stemmer Kristine! Pia, Chirsti og jeg dro 10 enkle trapper og var vel fornøyd med det!

  Jeg har notert meg julebordansvar :-) og kommer tilbake med datoforslag på Face i god tid.
  Siw-Mette

  SvarSlett

Legg inn en kommentar