Birken - lengre enn noensinne

Som kjent har det vært endel nedbør i løpet av sommeren... Og som mange av oss har erfart, har det ført til at det å løpe i terreng lett har blitt rene gjørmeløpene i det siste! Dette har Birken-arrangørene tatt konsekvensen av og lagt om store deler av Birkebeinerløypa. Det betyr mer grusvei/traktorvei og den lengste halvmaraton du noensinne har løpt: 23 km!

Uansett: Birkebeinerløp blir det og det allerede førstkommende lørdag. Dette har mange venta lenge på :) Så vi fortviler ikke selv om det blir litt lenger enn planlagt, løypa blir til gjengeld antakelig litt mindre teknisk krevende. Men for de av dere som hadde tenkt å satse på Ultrabirken i år: den er dessverre helt avlyst...
Dette bildet er fra den nye traseen - synes jo det fortsatt ser bittellitt vått ut jeg, da... (etter Sjøsætervegen går løypa på smal sti ca 1.5 km)

Hvem kommer? På påmeldingslista finner jeg Randi Helen, Christopher, Anne D og meg selv som løper for Treningscamp. Er det flere?? Det er jo rimelig mye folk og ganske mange puljer som setter av gårde så det skal vel godt la seg gjøre å treffes men man vet jo aldri. Det er i alle fall fint å vite om hverandre, moro at vi blir flere campere også her! Er ikke mange løp som går helt uten en eneste camper etter hvert, altså - pass opp for den svartoransje fare :)

Forresten: både Christopher og Anne D tar en trippel - heia dere!

Kommentarer

 1. Jeg er påmeldt og skal vurdere å løpe (hi hi) men står (by default) oppført med OSI som klubb ... men 23km... da er jeg helt klart i feil pulje nå ;-) jadda!

  SvarSlett
 2. Jag och Robert ska också springa, men påmeldt genom hans jobb (norcem). 23 km blir långt efter flera veckors sjukdom. Men målet är bara att komma igenom.

  SvarSlett
 3. Sorry Silja jeg vet jo at du skal løpe... gullfiskhjernen min fikk blackout... og så bra med Josephine og Robert også da, lykke til!!

  SvarSlett
 4. Hva er vel 23 km for oss som løp Nordmarkstraver'n for knappe to uker siden?! Uansett, det er jo bare å sette den ene foten foran den andre til jeg er i mål. Noe vinnertid/merke blir det uansett ikke på denne dama, men en fin tur, det skal jeg ha :)

  SvarSlett
 5. Jeg jobber med saken... har veldig lyst til å løpe halvbirken, eller egentlig mest lyst til hel... men med litt realitetsorientering satser jeg heller på halv. Skal dessuten lage bursdagsmiddag og feire min medløper (som virkelig trenger pushing for tiden).

  SvarSlett
 6. hmm, jeg visste ikke at det fantes halvbirk engang!
  Lykke til!!

  SvarSlett
 7. Å shit, 23 km?? Jeg fikk med meg at traseen var endret, men ikke at den var blitt lenger. Da ryker målsetningen min om under 3 timer, helst 2.45 gitt.
  Men på den annen side har jeg aldri løpt lenger enn 21,1 km, så 23 km blir rekord!

  Og ja, Ingalill, det er også halvbirk. Bli med!

  SvarSlett
 8. Jeg skal også løpe (men er nok oppført som privatperson) - dette er en del av Trippelen også for meg. Gruer meg skikkelig, og lengre samt mer traktorvei er ikke endringer i min favør... Dette blir min første halvmaraton - dere som er drevne: hvor forskjellig (mye tyngre) er dette fra Halvtravern?

  SvarSlett
 9. Torbjørn og Janis løper visst også!

  SvarSlett
 10. Tøft at du også tar en trippel Yvette - heia heia!! Og når du har tatt en halvtraver klarer du nok denne helt fint - den er bare litt lenger :)

  SvarSlett
 11. Og lykke til alle dere andre også!! Gøy vi er så mange!

  SvarSlett

Legg inn en kommentar