Bakke opp og bakke ned

I dag er det mandag!! Det betyr kun én ting: motbakketrappetrening - og det er jo det beste vi vet ikke sant? Ingen tvil om at vi blir spreke av det i alle fall :)


Dette har vært helgen for lange og enda lengre mer og mindre flate asfaltløp, så det blir forfriskende med noen virkelig seige motbakker ispedd trapper i kveld. (Lett for meg å si, som endte opp med å ikke delta på et eneste løp hele helgen..!)


Tirsdag går fjerde løp i Maridalalpenes motbakkeløp (MIM): Gaupekollen opp. Dette løpet er dessverre fulltegnet så hvis du ikke allerede er påmeldt er denne sjansen for litt ekstra selvpining forspilt...


MEN siste løp i MIM går tirsdag 4. oktober og der er det fortsatt plasser igjen! Skjennungstua opp, som er en nykommer, blir en skikkelig utfordring tror jeg, men det ryktes om sosial samling på Skjennungstua etter løpet og busstransport hjem igjen - så vi får belønning for strevet!


God løpeuke :)

Kommentarer

  1. Gruer meg, har igrunnen gjort det siden forrige mandag...

    SvarSlett
  2. Jepp! Vi føler at vi lever når vi har noe å grue oss til! Og hjerteligst takk for lenkingen - hilsen kronisk surrehue :))

    SvarSlett
  3. Værsågod, er enkelt å fixe i etterkant det da:-)

    SvarSlett

Legg inn en kommentar