Ulsrudvann hurramegrundt

Prøvde meg på Ulsrudvann rundt for første gang i går. Heldigvis traff jeg én kjent person, ikke uventet, Heming. Men det var sørgelig tynt i rekkene hva campere angår...

Dette er et trivelig, passe stort og passe lite, arrangement som absolutt kan anbefales! Det er bare tre kilometer på skogsstier og litt skogsbilvei, og vips er det gjort :)

Hva om vi gjør oss gjeldende her også etter hvert? Ulsrudvann rundt har pågått i mange år, og det er flere muligheter til å ta runden hver sesong. Og det er plass til flere deltakere! De neste rundene denne sesongen er torsdagene 25. august, 8. og 15. september.

Løpet starter kl 18 og det anbefales å møte i god tid hvis man er ny. Møter du en halvtime i forveien har du tid til en oppvarming i løypa også :)

Datoene står i kalenderen også, så følg med følg med! Jeg har tenkt å stille flere ganger, og har gjerne plass i bilen hvis noen trenger skyss.

Kommentarer

  1. Og hvis noen skulle ønske å ta kollektivtransport. Så kan de avtale med meg. Vi tar T-banen til Ulsrud og det er 10 minutter å gå når en kan den raskeste veien som jeg kan.

    SvarSlett
  2. Fint med den påminnelsen Heming - fikk jo litt dårlig miljøsamvittighet for å nevne det med bilkjøring... kanskje jeg bør la bilen stå jeg også. Kjører meg jo bare bort uansett! Og Siri: har man lyst har man lov :)

    SvarSlett

Legg inn en kommentar