Trangt i trappene

Det var mange kanskje som meldte seg på forhånd, så jeg trodde det skulle bli litt labert oppmøte i dag. Jeg tok feil! Mange var på plass allerede fem på åtte, og det kom stadig nye syklende. Hele 13 stk møtte til bakkeløping fra Smestad: Andreas F, Anne E, Christopher, Heming, Ingrid, Janis, Kristine T, Maria, Pål, Regis, Siri, Torbjørn og Vemund

Mulig det var et lite gunstig antall, jeg tryna i alle fall i trappa på vei ned etter min femte single trapp. Legger skylda på Marianne F som var en av kanskje folkene som ikke kom, om hun hadde kommet ville vi vært fjorten. Fy skam deg Marianne! ;-)


Det ble kjørt lang og kort Besserudetappe, og 6 doble trapper for de kjappeste. Og jammen sa jeg kjappinger, de bare suste avgårde med friskt mot og hurtige steg opp de trange trappene. Heming og jeg valgte single trapper, og jeg kjørte 11 eller 12 av de. Men selv om jeg kjørte halvparten så lange intervaller ble jeg fraløpt og parkert, løping er nådeløst! 

Herlig med så mange en mandag kveld! Takk for turen og ikke minst heiarop i trappene. -dere er gull alle sammen:-)

Foto: Heming Leira. Noen ser mindre slitne ut enn andre....
 

Kommentarer

 1. Takk for en strålende økt, og mange heiarop og oppmuntringer! Fornøyd nå!

  SvarSlett
 2. Unnskyld Siri!!! Håper det gikk ganske bra med deg da... Nå savner jeg dere enda mer enn noensinne så nå må jamen denne ferien snart ta slutt! Lurer forresten på hva som har stukket Heming - på trening med TC?? Noe av den tøffeste trening som fins jo ;-)

  SvarSlett
 3. Jeg brakk bare tre ribbein og fikk kneskåla på skeiva - men ellers gikk det fint. Skal vurdere å tilgi deg;-)

  Kom snart tilbake til oss Marianne!

  SvarSlett
 4. "Foto: Heming Leira. Noen ser mindre slitne ut enn andre...." Den mest slitne sto bak kameraet.
  Du har helt rett Marianne, jeg ble stukket av en Nicaraguansk veps. De kan være livsfarlige! Saken er den at jeg nå har hat min første "STUNT-trening" Som STUNT-løper gjelder en ting: Kun stille på ting du er laaaangt unna å være i form til å gjennomføre.

  SvarSlett
 5. Dette var en GOD økt med syre oppetter ørene. Deilig med litt livsrus! :) Takk for god økt alle mann.

  SvarSlett

Legg inn en kommentar