Tilbake fra ferie

Mange comeback i parken i kveld! Flere campere er tilbake fra ferie, og vi var hele 20 stykk på trening. Dessuten kom det tre nye! Bra.

Vi hadde egentlig tenkt å løpe fem doble runder i dag, siden det er løp i Kongsvinger til helga. Men da Siri kom, og tok en håndsopprekning på hvor mange som faktisk skulle være med på løpet, ombestemte vi oss. Kun to av kveldens TC-ere skal løpe langt på lørdag, og et slikt mindretall tar vi rett og slett ikke hensyn til :-P Dermed ble det pyramider: Enkel, dobbel og enkel runde. Tre ganger. Det blir tolv runder og mye svette, det. Siri samla oss i en ring før den aller siste runden, for å gjøre det velkjente trikset: Vi skal lukke øynene og forestille oss at vi akkurat har kommet til parken. Beina kjennes helt friske, vi har KJEMPElyst til å løpe... Så skal vi liksom sprinte av gårde, da. Det er jo den siste runden, så de fleste ga jernet. Veldig sliten på slutten, men en god følelse å vite at man ikke har spart på noen ting.

Og jammen klarte jeg ikke å lure med meg en liten gjeng på styrketrening etterpå! Vi prøver oss frem med noen "nye" mageøvelser, det vil si at vi bytter ut planken med båten én runde. Skjønner du ikke hva vi snakker om? Bli med på styrken neste gang ;-)

På plass i kveld: Lisa G, Lise (NY!), Vemund, Torbjørn, Mia (NY!), Rachel, Mari, Gøril, Andreas H, Andreas F, Jan Sverre, Halvor, Thomas, Ingrid (NY!), Maria, Siri, Torfinn, Pål, Birgitte og jeg. God innsats, folkens!

Kommentarer

  1. Utrolig hyggelig å se igjen så mange gamle kjente som Torfinn, Pål, Lisa G, Mari, Rachel og Gøril +++

    Ikke minst flott at det stadig kommer nye ti! Ekstra velkommen til Lise, Mia og Ingrid - håper dere finner dere godt til rette sammen med oss!

    Knallbra innsats, spesielt hørte jeg saftige fraspark på siste intervallen;-)

    SvarSlett

Legg inn en kommentar