Sørkedalsløpet

Tirsdag 6. september foreslår jeg at camperne inntar Sørkedalen og joiner Sørkedalsløpet! Jeg stifta bekjentskap med dette løpet i fjor (som med så mange andre løp..) og bestemte meg raskt for at jeg skulle løpe her igjen! God stemning, fresk løype og ikke minst: pokal! Her fikk jeg min aller første idrettspokal - eller whiskyglass som svenskene kaller det - og det var stort :) Stolt som en unge!

Løpet starter kl 18 ved Sørkedalen idrettsforenings klubblokaler like nord for Sørkedalen skole. T-bane nr 2 til Røa, så buss nr 41 fra Røa til Lokalet. Eller spør noen med bil om de har plass...

Tirsdag 30. august kl 18 er det prøveløp så hvis du lurer på å delta er det jo alltid kjekt å ha løpt gjennom på forhånd :)

Kommentarer

 1. Pokal til alle?? Den er jeg litt usikker på Marianne.... Jeg fikk "pokal" (glass) da jeg løp der for to år siden men det var fordi jeg ble nummer tre (eller noe deromkring). I fjor fikk jeg ingenting. Det vanlige er at alle får en pin utfra hvor mange ganger de har deltatt, men, kanskje det er nytt av året at alle får pokal? I såfall er det jo mer enn grunn nok for å stille ;-)

  Anbefaler helt klart dette løpet!! Sørkis er ett av løpene som prioriteres veldig høyt og hvis UB i tillegg kommer med boller; ja da skal i alle fall jeg gjøre alt for å delta :-)

  SvarSlett
 2. Boller?? Ja! Jeg oppfattet det absolutt som om alle fikk pokal i fjor, jeg vant ingen klasseseier eller noe jeg da... gjorde jeg?? Jaja ta alt jeg sier med en klype salt som vanlig, men løpet kan absolutt anbefales uansett ja :))Sørkis - bra navn!

  SvarSlett
 3. JA boller ja: "Vi feirer 125-årsjubileumet med elgsuppe, boller og mineralvann ved mål." :-)
  Og du ble forøvrig nummer to i din aldersklasse i fjor ;-)

  SvarSlett
 4. Åja - takk for info :)) var kanskje derfor jeg fikk pokal da - hilsen sløvisen :D

  SvarSlett
 5. Nå har jeg retta litt i teksten så jeg ikke lurer alle med de pokalgreiene... :)

  SvarSlett

Legg inn en kommentar