Rapport fra Kongsvinger

Begynner med løypebeskrivelsen siden Anne D. spør så pent: De første 10 km var mye oppover (stigning tilsvarende Sognsvann-Ullevålseter, men over 10km istedenfor 5km). De siste 11 km var adskillig lettere. Mye nedover (men ikke bare - noen oppoverbakker her også). Herlige nedoverbakker de siste 2 km! Ble litt overrasket over stien i starten; mer bløtt og glatt enn jeg var forberedt på. Men vi kom raskt over på fine grusveier. Fin og variert løype som jeg likte godt, løper gjerne dette løpet neste år også!Syv campere var med: Andreas, Vemund, Christopher, Siw-Mette, Anne E, Kristine og Astrid. Noen var superfornøyde med resultatet (lar bildet under tale for seg selv), andre litt mindre. MEN jeg tror ingen angrer på at de deltok!


Fra Kristine (som ikke har fått laget ny signatur enda!)


Kommentarer

 1. Gratulerer med gjennomført og takk for løypebeskrivelse! Tydelig at dette ikke er et løp for meg som synes fem km opp til Ullevålseter er ille nok :)

  SvarSlett
 2. Så fine dere er!!

  STOLT:-)

  SvarSlett
 3. Det var 10 km opp med tilsammen samme stigning som fra Sognsvann til Ullevålseter. Det betyr at bakkene var mindre bratte! Du hadde klart det helt fint!!

  SvarSlett
 4. ...din tur til Bjørnholt var nok hardere!

  SvarSlett
 5. Ganske sikker på att Björnholt er hardere. Vi andre late oss med kun 21km...

  SvarSlett
 6. Takk til den snille bussjåføren! :)

  SvarSlett
 7. Lett å være snill bussjåfør med hyggelige passasjerer.

  Min far overtalte meg nettopp til å være bussjåfør til Drammen søndag 11.9 (halvmaraton). Tar gjerne med flere da også.

  SvarSlett

Legg inn en kommentar