Premiehaugen

Det er på tide med oppdaterte bilder av premiehaugen!
Hele haugen!
Det grønne Adidassettet du ser nederst i bildet over er premie i Campens interne OM-konkurranse som pågår! En nærmere titt i haugen får du i bildene under, les også denne siden om den månedlige konkurransen -men det er alltid flere muligheter...

polar/adidas topp, adidas treningsjakke, drikkebelte, drikkeflaske, skjorte....

nike sokker, kondissinglet, løpevest, ipod armbånd, skjorter, tights

Trøye, sokker, Kondissinglet, nathan drikkebelte

Andreas ble Månedens Camper for Juli, og nå er det tid for å sanke augustpoeng. Her er status så langt i august... ingen kvalifiserte så langt selvsagt, men flere som ligger godt an allerede!
Klikk på bildene om du vil se de større. Når man vinner en konkurranse og kan forsyne seg fra haugen er det bare å spørre ang størrelse på de tingene du syns er attraktive:-)

Kommentarer

 1. Flott haug; jeg må legge meg i sela om jeg skal få tilgang til noe i den haugen.... hem, kanskje du skal vurdere å gi poeng for triathlondeltakelse også ?? ;-) Spesielt når konkurransene går på samme dag som andre løpsarrangement... ;-)

  SvarSlett
 2. Jeg skal tenke på det Silja.
  ...
  Ferdig å tenke
  Svaret er NEI :-)

  (Jeg sliter allerede med å følge med på alle sprellene jo, tør ikke tenke på hvor langt bakpå jeg kommer om jeg skal følge med i triatlon, sykling, ski you name it!)

  Håper vi ses til løping i morgen, DET gir poeng vettu!

  SvarSlett
 3. Du glemte hockey, turn, vannpolo, rytmisk sportsgymnastikk .... :-)

  SvarSlett

Legg inn en kommentar