Party on!

I kveld var det høy partyfaktor i parken. Tror det var kjemistudenter som hadde fadderCampus der. Og, de ga oss musikk til løpinga:-) Det takket vi for ved å løpe 11 single etter oppvarmingsrunden, og tilslutt 4 x ca 100 m. Det ble en kort styrekøkt tilslutt, alle lovde å fullføre planken hjemme - så det er bare å melde seg i kommentarfeltet når du har gjot hjemmeleksa di;-) 

Grunnen til at styrketreningen ikke ble ferdig var at himmelens sluser åpnet seg, og regnet bare øste ned i strie strømmer. Vi som ikke hadde blitt med på styrken stod og pratet i krysset vårt, og da det begynte tenkte vi vel at dette skulle gi seg - det gjorde ikke det.... En ti minutts sykkeltur hjem i regnet, fortonet seg som et bad i en lang elv - og dusj var egentlig undøvendig. Forfriskende!


De spreke som løp og løp i dag var:
Andreas F, Andreas, H, Anna, Cathrine, Cecilie, Endre(NY!), Guro(NY!), Ida, Jane, Janis, Jan Sverre, Josephine, Linda, Mari, Rachel, Regis, Siri, Thomas, Torbjørn, Turi(NY!), Vemund og Vidar
  
Ekstra velkommen til dere nye, og også til gamlisene - både de som har hatt ferie og de som har vært i parken gjennom sommeren.  Nå er snart høsten her, og formen må komme tilbake! Skikkelig god innsats i kveld, veldig mange som hadde innbyrdes oppgjør og rygger å bryne seg på!


Neste TC-økt er på lørdag, kl 9:30 fra Sognsvann. Det er allerede meldt om to grupper, en på ca 5:30 min/km og en annen på ca 6:30. Sleng deg med, og du behøver ikke løpe like langt som de gærneste... (Det er også mulig å løpe i Moss på lørdag - det skal Andreas F og jeg!)

På mandag er det motbakker som gjelder igjen.  Vi ses!Kommentarer

  1. Jaaaa, kult at dere kommer til Moss! Dere kommer til å rule!

    SvarSlett
  2. I og med at denne uka har vært et eneste langt motbakkeløp (første uke etter ferien...) ser jeg virkelig fram til atter en motbakkeøkt på mandag ;-) God Mossetur til dere som skal dit!

    SvarSlett

Legg inn en kommentar