Oslos Bratteste...

Jeg har meldt meg på til Oslos Bratteste, og det blir mitt tredje forsøk opp Wyllerløypa. Løpet ble første gang arrangert i 2009, så jeg har vært med alle gangene - og kan selvsagt ikke stå over i år! Det er et fantastisk slit å ta seg opp... og det går ikke fort. Løypa er snaue 3 km kort, men det har tatt meg ca 27 minutter begge gangene tror jeg. 

Det er mer enn 400 høydemeter fra start til mål,  løypa kan deles inn i tre deler: først en lang og bratt bakke oppover, deretter faktisk litt nedover og flatt før det atter går kraftig oppover igjen. Den siste bakken er kortere enn den første, men jeg tror det er brattest på slutten. Jeg har vanskelig med å finne en rytme å løpe disse bakkene, så det har mest blitt "hurtig" gange, eller skal jeg si pesende gange;-)

I fjor satte jeg inn i støtet i midtparteit og plukket noen rygger. Jeg var gravid da jeg løp, og turte ikke gi jernet hele veien - men på flata og nedover var det mulig å bare la beina fly uten bekymring for pulsen. I år blir vel taktikken å komme seg opp til midtpartiet på "billigst" måte, og deretter fly nedover før jeg lar mandagsbakketreningen ta meg helt til topps!


 


 Bli med du også da vel:-) 
(og legg grunnlaget med Campens mandagsbakker!)
Bilde fra oslosbratteste.no - veldig "talende"

Løpet er 1. oktober. Det koster 250 kr (+200 for t-skjorte) I fjor fikk vi en veldig god lue, og året før en buff. Jeg vet ikke hva det er i år, hvis det er noe. Det som står på nettsiden deres er at det er uttrekkspremier og sko til alle klassevinnere. Satser på at de har en liten goodiebag til alle som kommer opp, også i år.


Startet er nederst i Wyllerløypa i Sørkedalen, tøyet og sekken din blir fraktet opp (ganske kaotisk når du skal hente den ut, men du får den etter hvert!). Mål er oppe på Tryvann.  De to foregående årene har vi kjørt opp til toppen før start, og brukt turen ned som oppvarming. Kjekt å ha bil ved mål i alle fall, jeg vet ikke om det er mulig å få beina til å gå ned bakkene etter løpet hvis man parkerer nede. Det er vel dessuten startnummerutdeling på toppen før start også. 

Håper vi blir mange Campere også i år!! Så, ses vi jo på mandagsbakketrening allerede i kveld:-)


 

Kommentarer

  1. Dette er et motbakkeløp kun for de helt gærne - og de er det jo en hel drøss av i TC :))

    SvarSlett
  2. Finner ikke navnet ditt på deltakerlisten Marianne. Trenger du hjelp til påmeldingen montro? ;-)

    SvarSlett

Legg inn en kommentar